Mám 23 rokov a pri milovaní dosiahnem vrchol za krátku dobu.Viete mi niekto poradiť, čo s tým?
Predčasná ejakulácia
Mne urolog predpisal lieky, ze "Asentra". Obsahuje to "sertralin", ktory posoby niekde v mozgu ;) a velmy uspesne blokuje tento nas problem. No za 1, treba ist k urologovy a za 2, je to len na predpis =(
z toho si nic nerob,cim viackrat za sebou to budes robit,tym pomalsie to dosiahnes.
skúste toto -odkaz odstránený-
nevie mi dakto poradit kde, v Poprade najdem dobreho sexuologa?
Prosim vas neexistuju lieky podobne Zoloft,Efectin ale bez predpisu?? hmm?? mam tiez problem s predcasnou ejakulaciou aj ked to nie je dake extra vazne ale potrebujem aby som to oddialil lebo za 2 min som hotovy. Tak co neexistuje nieco ine ako tieto dva lieky a hlavne bez predpisu? mam iba 18 a hambim sa k doktorovi
moj priatel sa tiez rychlo urobi 1x ale potom ked ideme sa milovat 2x tak uz vydrzi dlhsie...
vela chalanov hovori ze je to cvikom, tak skuste pocvicit" myslim tym masturbaciu a tak...mne to na mojom priatelovi vazne vadilo ale teraz ked sme to zacali robit tak ako som pisala je to super a uzivame si...
Problém s predčasnou ejakuláciou (ďalej PE) je veľmi rozšírený, aj keď samo o sebe nejde o problém, lebo rozmnožovaniu to vôbec nebráni. A pohlavné orgány máme predsa kôli rozmnožovaniu, nie? Všetci však vieme, že maximálne tak 0,01% našich pohlavných stykov chceme zakončiť oplodnením. Z tohto pohľadu je teda problém PE veľmi frustrujúca záležitosť, nastupuje pocit zlyhania a často krát si muži začnú namýšľať, že partnerka je dlhodobo slabo uspokojovaná a ...mohla by možno trebárs aj "začať loviť v iných vodách." Aj keď v podstate PE neexistuje, je to len orgazmus, ktorý nastane skôr ako ten partnerkin.
Dosť ale bolo mudrovania, poďme sa pokúsiť problém vyriešiť. Všetci asi poznáte škrtiacu techniku. Je účinná, ale vyžaduje si to tréning. Pre toho, kto nevie čo to je, len v krátkosti...keď cítiš, že prichádza orgazmus, pevne si stisni penis pod žaluďom, zastavíš ejakulačný proces (3-4x počas súlože). Dôležité je to ale urobiť včas. Skúšajte si to aj doma pri onánii, pravdepodobne sa vám to upraví v priebehu mesiaca, dvoch. Sú tu aj lieky a skalpel, ale ani jedno riešenie sa mi nepozdáva.
Odporučil by som ale jednu vec, ktorá bola pre mňa osobne najúčinnejšia. V rámci predohry sme sa s partnerkou uspokojili navzájom najprv orálne a dávali sme prednosť dlhej predohre. Niektorí majú ale problém s následnou erekciou. To bol aj môj prípad. Tomu sme predišli tak, že sme to nerobili v polohe 69. Najprv mňa uspokojila ústami a rukou, následne ja ju, až dosiahla klitoriálny orgazmus. Mňa osobne veľmi vzrušujú hlasité vzdychy a také trošku "štetkovské správanie". Partnerku som o to poprosil a pri orálnom uspokojovaní partnerky som sa vďaka tomu znovu vzrušil. Keďže som už mal orgazmus, následná súlož trvá oveľa dlhšie. V prípade, že aj táto trvá kratšie, ako podľa vašich predstáv, nie je to až také strašné, nakoľko ste partnerke dopriali klitoriálny orgazmus a peknú predohru. To je pre väčšinu žien často krát viac ako samotná súlož, takže, chlapi, nezanedbávať to...sakra.
A...nezabúdajte cvičiť škrtiacu metódu. Mení sa citlivosť penisu. Keď nebudú výsledky hneď, nevzdávajte to. Podľa mojich skúsenosti sa PE u 90% mužov časom upravuje.
Pre vsetkych,ktori trpia predcasnou ejakulaciou mam radu - navstivte sexuologa a nie urologa,pretoze prave on a najlepsia je kombinacia psychiater-sexuolog,vam moze poradit a dat nieco konkretne,co vam pomoze.Netreba sa bat a k sexuologovi sa da ist bez odporucania obvodneho lekara.
Na predcasnu ejakulaciu sa napr.dava liek z radu antidepresiv Efectin,po ktorom mozete dlho sexovat,ale k ejakulacii dojde ovela neskor ako za normalnych podmienok,pripadne ani nedojde,aj ked je erekcia.Treba vyskusat,ja to mam odskusane.Ovsem tento liek je len na predpis a musi vam ho predpisat odbornik-cize sexuolog alebo psychiater.