Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Predčasná ejakulácia

lolo

dobry den, mam problem s predcasnou ejakulaciou, vyskusal som us vseliake techniky aj start stop asi 4-5 mesiacov a nic , chcel bi som vyskusat nejake lieky ale neviem nazov , poradili by ste mi nejake dobre.

peto-pyco

Ja mam rovnaký problem velmi rychlo sa urobim priatelke to ze vraj nevadi ale mna to hrozne serie. V com je problem? Ja som si vsimol ze je to skor asi kvoli svlaom v podbrusku. Pri oralnom styku to trva ovela dlhsie ale ak k tomu zacnem pridavat pohyby styk sa skrati. CO S TYM!!!!!!

uspech

Ja som mal s tym tiez problem pol roka zufalosti a chcel som uz aj k doktorovi ist ale nasiel som liek.Je to jednoduche pri sexe zasunut do partnerky cely penis a jemne kruzit a povytahovat podla potreby. Vydrz ohromna orgazmus partnerky dosiahnuty takze obidve strany spokojne :) btw nedajte sa rezat...

djiwo

Ked som bol mladsi neskuseny mal som problem ale staco trosku praxe dobra zena co bola ochotna aj viac krat denne a uz teraz aj 2hodinky a nic

mr.santa

všetci ktorý sa spravite skôr ako by ste chceli tak začnite fajčiť marihuanu...ked je clovek pod jej vplyvom tak mu to trva oveľa dlhšie ako normalne

toto

Nevie mi niekto poradiť dobreho urológa sexuológa v okolí Humenného, Prešova ,Košíc. Mám problém s predčasnou ejakuláciou a môj urológ ma odbil mastickou na znecitlivenie penisu a stop techniku. To nefunguje, Ďakujem

czeslaw mucha

ja zase nemozem dosiahnut ejakulaciu ,musim si to dokoncit rukou.Trva to uz niekolko rokov .Co mam s tym urobit.dakujem za radu.