Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem mať deti, no a čo?

darika

kickaTT
Prepac,ale si jedna z mnoha,ktore "len" sudia,miesto toho,aby sa opytali "preco?".Kazda reakcia ma svoj dovod.Aj ta,ktora tyra svoje dieta...mozno prave ona,je psychicky labilna z dovodu tyrania v detstve.Nase detstvo ma 90% z toho,aky zivot budeme viest v buducnosti.Zena,ktora ci ma 20 alebo 40,nemusi byt vymleta len preto,ze nema vztah ku detom.

kickaTT

titi jasne, ale vies aj tak sa vzdy nad tym pozastavim ked to niekde v mediach zbadam.. prosto castokrat nechapem ako mozu byt uz 20 rocne zeny take vymlete nedokazem to pochopit ze sa da byt az takto mimo...

darika

Tina
tvoj prelozeny clanok o 11:55 je,akoby pisany mojou rukou pred 12 rokmi.Ja som kedysi reagovala tak isto.Take,zeny,ktore sa takto vyjadruju,maju na to asi nejaky vnutorny dovod,o ktorom ani same nevedia.Mozno nieco z detstva...?Ked som ostala tehotna,preplakala som dni a noci...Teraz?Nedala by som syna za nic na svete a mozem s hrdostou povedat,ze som stastna,ze tu po mne niekto ostane.V kazdom veku mame ine zmyslanie.Su dievcata,ktore vedia varit a piect uz v 15-stich.Ja som nevedela.Nemala som k tomu vztah.Teraz?Peciem kazdy tyzden.Preco?Prave preto dieta.Na vsetko prichadzame casom,vekom,skusenostami.Je uplne normalne,ze niektore zeny tak reaguju.A mozno im to ostane.Netreba ich ale za to odsudit.Je to ale problem,ktory treba mozno skusit riesit.Kariera nie je vsetko.Ked raz,na stare kolena,sa nebude mat kto o nas postarat,podat nam pohar vody...potom si povieme,ze kariera bola nanic.Tot moj nazor.

titi899

kickaTT:
podľa mna takéto ženy sú častokrát nevzdelané čo sa týka tejto oblasti, nevedia aké majú možnosti, ako sa chrániť pred počatím, je to všetko o informovanosti.....a takisto nemajú fin.prostriedky na HAK, ktorá nie je práve najlacnejšia, takže najlepšie riešenie je asi sexual.abstinencia :).

kickaTT

niektore zeny nemaju na to financne mat deti ...a aj tak si ich daju spravit minimalne 5 a potom nariekaju ze deti su nezaopatrene.... naco si ich robili ked nie su schopne sa o nich riadne postarat???????

xyz...

meggy10
chory clovek je ten,co rodi decka a nestara sa o nich,vid romska komunita
pauli73
hej sestra nie je stastna,ale ona sa vzdy chcela vydavat a mat deti,cize ma len to co chcela
a prave mne je jedno,nech maju ostatni aj 10 deti,ked sa o ne dokazu postarat,ja zatial deti nechcem,je to moj zivot,nie je nic jednoduchsie ako v 18-tke porodit a nech sa staraju rodicia,tazsie je zabezpecit vsetky prostiedky,aby som sa mohla o dieta postarat