Uvítam akékoľvek Vaše názory. :)
Nechcem mať deti, no a čo?
teraz mám 23, a už som spominala,že sa môže kludne stať, že o 10 rokov ma pochytí "baby-boom" a budem rodiť ostošesť :)))))
datelinka: to je uplne idealne v tvojom pripade :), máš krásne adrenalinove spomienky, teraz ti robia radosť detičky a k tomu zhovievavy zamestnavatel....proste perfektne :)))
No ze ak sa rozhodne mat deti po 50-tke :o)
Aj podla mna neni neskoro 30.Ale neviem kolko rokov ma titi 899, no ak ju pochyti laska k materstvu po 50 mozno sa aj v 70dostane do knihy rekordov...
A titi899 tu niekolkokrat spominala, ze ona deti chce mat:) len chcela vediet nazor na clanok, ktory citala..
preco by malo byt na dieta potom neskoro? velka vacsina z mojich priateliek rodili po tridsiatke. vlastne mame deti rovesnikov. nic sme nezmeskali, prave naopak :-)
ja som to tu uz raz v niektorej teme pisala, ze som si uzivala, aj adrenalinovejsie sporty, aj vela cestovala. teraz ked mam dieta, citim sa zodpovednejsia a uz by som nemala odvahu skusat niektore veci :-)
karieru mam slusne rozbehnutu a par mesiacov doma na materskej nic neubralo z mojej pozicie v zamestnani, dokonca zamestnavatel berie ohlad na moje materstvo :-)
titi899--asi tak ti poviem:teraz deti nechces a potom ich budes chciet ale bude uz neskoro. Neskor budes lutovat...
ale su aj taki co sa maju dobre aj bez deti hmm tak tvoja vec
aluska: suhlas, dobre rozhodnutie:)
alzbee ale zacnem na tom pracovat az ked dokoncim skolu
Alzbee
toto vobec nejde o dospelosti.Ta sa nemeria poctom deti a laskou ku nim.
Ked to na teba pride,sama to pocitis,ci je cas alebo nie.A mozno nepocitis a rozhodnes sa to risknut a ist do toho.Neobanujes.Pamataj moje slova.Ja som deti nenaaavidela.A co sa mna tyka,ja som mala stastie,ze mama sa rozviedla.Nikdy mi otec nechybal.Taky nie.Nahradili mi ho ini z rodiny.
aluska: tak drzim palce, nech vam to s priatelom vyjde :))
alzbee pred 2 rokmi som aj ja taka bola...a teraz? neviem sa dockat kym budem mat babo a budem stastna