Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem mať deti, no a čo?

titi899

teraz mám 23, a už som spominala,že sa môže kludne stať, že o 10 rokov ma pochytí "baby-boom" a budem rodiť ostošesť :)))))

datelinka: to je uplne idealne v tvojom pripade :), máš krásne adrenalinove spomienky, teraz ti robia radosť detičky a k tomu zhovievavy zamestnavatel....proste perfektne :)))

titiii

No ze ak sa rozhodne mat deti po 50-tke :o)
Aj podla mna neni neskoro 30.Ale neviem kolko rokov ma titi 899, no ak ju pochyti laska k materstvu po 50 mozno sa aj v 70dostane do knihy rekordov...

datelinka

preco by malo byt na dieta potom neskoro? velka vacsina z mojich priateliek rodili po tridsiatke. vlastne mame deti rovesnikov. nic sme nezmeskali, prave naopak :-)
ja som to tu uz raz v niektorej teme pisala, ze som si uzivala, aj adrenalinovejsie sporty, aj vela cestovala. teraz ked mam dieta, citim sa zodpovednejsia a uz by som nemala odvahu skusat niektore veci :-)
karieru mam slusne rozbehnutu a par mesiacov doma na materskej nic neubralo z mojej pozicie v zamestnani, dokonca zamestnavatel berie ohlad na moje materstvo :-)

titiiiii

titi899--asi tak ti poviem:teraz deti nechces a potom ich budes chciet ale bude uz neskoro. Neskor budes lutovat...
ale su aj taki co sa maju dobre aj bez deti hmm tak tvoja vec

darika

Alzbee
toto vobec nejde o dospelosti.Ta sa nemeria poctom deti a laskou ku nim.
Ked to na teba pride,sama to pocitis,ci je cas alebo nie.A mozno nepocitis a rozhodnes sa to risknut a ist do toho.Neobanujes.Pamataj moje slova.Ja som deti nenaaavidela.A co sa mna tyka,ja som mala stastie,ze mama sa rozviedla.Nikdy mi otec nechybal.Taky nie.Nahradili mi ho ini z rodiny.