Uvítam akékoľvek Vaše názory. :)
Nechcem mať deti, no a čo?
usiko: hmmm kažodpadne zaujímavý názor :)
Prečítajte si toto:
" Vlastne si dokonca myslím že mať deti je neuveriteľne sebecké. Vojny, chudoba a to, čo spôsobobujeme na Zemi a so život.prostredím, hovorí za všetko. Načo prispievať k nárastu populácie? A ešte nechápem umelé oplodnenie. Ľudia postupujú emocionálne traumy behom zložitých a drahých procedúr a pritom je na svete toľko opustených detí k adopcii, ktoré zúfalo čakajú na rodičovskú lásku..."
Ano, ženy vedia byť hrozné intrigánky. Žial žijeme na Slovensku, kde prevláda značný konzervatizmus. Hlavne mimo veľkých miest.
to bol tusim clanok z bazaru nie? v poslednej dobe sa o tom zacalo pisat v tychto casakach ako elle, bazar atd... ja osobne mam ten isty pocit...decka mi lezu na nervy, nechapem zeny co ochkaju nad cudzimi hlavne malymi detmi... myslim ze je to aj dost o vztahu medzi matkou a dcerou - pokial tam ziaden nebol alebo bol chladny tak ani dcera nebude mat nejaku strasnu tuzbu po detoch
- nepaci sa mi ale ten tlak co je na zeny co ho vytvara napriklad rodina, svokra atd. - ze by uz chceli mat vnuca...som skor sebecka, mam rada svoju slobodu, a to ze by som sa mala tocit okolo deti ma naozaj nelaka, popravde mam radsej svojho psa nez male deti v rodine... a ine zeny vobec neriesim pre mna za mna nech ich maju po 5tich...
xyz, ale je iné tolerovať vlastnému dieťaťu a tolerovať cudziemu aj keď synovca, opýtaj sa sestry či by sa ho napriek tomu všetkému aký je zriekla. Ale to už odbočujeme o d témy :)))
titi- no a nic......
je to tvoja vec.
Nuti ta niekto ???
titi,
no, ci sa na zenu, ktora nechce mat deti, pozeraju zenyinak? jasne ze ano....suskaju si a ohovaraju, preco nema ta zena deti, mozno je neplodna, mozno je on neplodny, mozno nechcu...a teda su cudni...toto si zeny rozpravaju.....a preco/ LEBO NECHAPU, A KOLKO BY BOL SVET LEPSI, KEBY VSETCI LUDIA, KTORI NEVEDIA DETI VYCHOVAVAT ALEBO ICH V PODSTATE NECHHCU, DETI NEMALI...BOLO BY MENEJ PSYCHOPATOV, VRAHOV A PODOBNE...RADI BY SME CHODILI BEZ STRACHU VECER VON A NEBALI BY SME SA NEZAMKYNAT BYTY A AUTA.....
...ano, svet je v tejto otazke este v 19. storoci, netolerantny, a uzkoprsy.....ale je to normalne, je to priam skvele a rozumne od niekoho, kto deti mat nechce, ze si ich neurobi.....klobuk dolu..
(btw, ja deti chcem)
To tak býva, že z tých "malých satankov" vyrastú normálni ľudia a z tých kľudných detičiek masoví vrahovia.....haha, ale ne srandujem :D
preklep: malo tam byt napisane neviem ako a nie nevi mako
pauli73
nevi mako je to u teba doma,alesynovec je maximalne hyperaktivny,´ma 2,5 roka a cez den nechce spat,vecer ide spat az o 10 a hore je uz o 7 rano, v noci je tak 3x hore co chce kakao,tak asi viem,co je to starat sa o decka,fakt k nim nemam vztah a este aj susedia,co byvali pod nami,ti mali strasne zle decko,to som uz dlho nezazila,to bol skor satan prezleceny za dieta
pauli73: myslím si že mas úplnú pravdu, radšej nemať žiadne dieťa ako ho mať preto,lebo to chce partner,alebo niekto z rodiny,alebo spoločnosť.
Priznám sa,ja sama som nebola splodená "z lásky". Moji rodičia sa vzali, lebo mama otehotnela. Tak sa to robilo a možno sa to robí aj teraz. Neviem. A preto to aj tak vyzeralo. Som si istá, že moja matka ma moc nechcela a ked už som sa narodila,tak si svoju frustráciu vybíjala na mne, čo sa teda v značnej miere odrazilo na mojom správaní k nej.
a tak zase mať nervy z detí je o tom, že ako si to kto zariadi :) ja mám dve, starí rodičia nám ich nevarujú lebo sú sami ešte v produktívnom veku a ja nemôžem povedať, že by som z nich mala nervy :)