Nechcem mať deti, no a čo?

Deria

Samozrejme, ze laska k dietatu je ina, nez laska k zvieratu! Tak ako je ina k partnerovi, nez napr. k svojej matke. Preto je to hlupost porovnavat. Pre matku je najdolezitejsie jej dieta. Pre starenku, ktora nikoho nema, okrem svojho psika, je on pre nu vsetkym. Kazdeho poznacil zivot inac a to hlavne v detstve. Ako su za zlu vychovu zodpovedni rodicia, tak su zodpovedni za zle vychovanych psov majitelia.

macka26

janka ... vyborne....

ocas.. ty mas prosim ta kolko rokov, ze o detoch sa vyjadrujes ako o bastardoch? co pausalizujes vsetky deti????a ked psy dotrhali a zabili x deti? kto za to mohol? no snad nie ten pes, ale ten kto ho k tomu vychoval, teraz budem vsade pisat, ze psi su len ubohy bastardi, co vrazdia deti?

co je sebecke na tom, privies do tohto sveta dieta? kazda zena sa narodi s poslanim dieta mat, kto to tak neciti, nech sa paci, nech nema... ale ty si pleties dieta a psa... to je dost mimo...

hovoris o psoch z utulkov... kde si miliony deti, co umieraju na hlad? no ja v tejto veci tiez nic nerobim, okrem toho ze si obcas nekupim nejaku kravinu, co im da aspon pitnu vodu na mesiac.. ale nevykrikujem do sveta, ze kolko psov je v utulku a ze deti su bastardi...

jankaaaaaaaaa

alebo si skuste spomenut na vase dectvo, na to v akej spolocnosti ste vyrastali, ako vas vychovavali rodicia.. lebo presne tieto veci su zakorenene hlboko v detstve

jankaaaaaaaaa

ja som si citala poslednych par rpispevokov a neprispievala som ale teraz musim.. akoze nerozumiem co do tejto temy pletiete psov ci zcierata???? akoze co to ma spolocne s detmi? fakt nerozumiem sak su to uplne dve odlisne situacie...
a to ze deti bili psa ci ho nahanali ci co, sak jasne ze deti nevedia odlisit ci je to normalne, ale nechapem preco tu niekto nazval deti ze su bastardi lebo robili zle psovi, alebo co...?? a akoze to sa nedalo ozvat na ich rodicov a nieco im povedat nech si davaju pozor na svoje deti?
a chcete mi povedat ze vy ked ste boli deti ste sa spravali podla slusneho spravania uz od narodenia a vobec vas netrebalo vychovavat a vedeli ste hned ako sa mate spravat a co je dobre a zle??
kto si zamiena dieta so psom, alebo kto povie ze nechce dieta, lebo mu deti vadia, alebo ich neznasa alebo nieco podobne a povie ze lepsie je mat psa alebo ine zviera je podla mna psychicky naruseny! lebo taky clovek sa podvedome k psovi sprava ako k dietatu a zamiena si dieta so psom a kompenzuje si normalnnu ludsku biologicku potrebu mat deti so psami! a kto sa nasiel v tychto riadkach, odporucam vam navstevu psychogola

LETICIA

neviem tato tema sa pomalicky, ale isto prenasa ku zvieratam, talentmanie este raz neporovnavaj ani ty cloveka a zviera.

talentmania

Jasne mas pravdu lenze mali tam pri sebe dospelu osobu svoju mamu a ak ta im nepovie ze to co robia je zle tak oni asi tazko pochopia ked su este male ze je to nespravne.Tak isto ako ked sa deti medzi sebou biju v skolke ked im to nikto nezakaze tak si budu mysliet ze je to aka super sranda a zabava nie?Az kym si neublizia vaznejsie ale pokial sa len tak budu strkat a buchat ze ich to neboli tak nepochopia ze je to zle a ze sa to nerobi.Nemas rada deti to je jasne ale hadzes ich do jedneho vreca aj ked tebe asi nic osobne neurobili.Lenze to by som potom mohla aj ja nenavidiet vsetkych ludi pretoze sa najdu medzi nimi aj taky kt.tyraju deti sexualne zneuzivaju ...:D(Ale to sa neda porovnavat.Vravim ak nechces deti jasne radsej ich ani nemaj ale nenadavaj na ne ze su bastardi....Aj ked je to tvoj nazor mas pravo sa tu vyjadrit.

jankaaaaaaaaa

deti su obrazom svojich rodicov. ked su deti neposlusne, nevedia sa zmestit do koze, nieje to ich vina preboha! ved su to deti rodicov a ti ich vychovavaju a staraju sa o nich. takze ak su deti zle, znamena to ze treba vyhresit ich rodicov