Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem mať deti, no a čo?

titi899

datelinka: ja to beriem presne tak ako si napísala :), som mladá, chcem si vybudovať kariéru...ved niekedy sa sama cítim ako také dieťa :D
Možno o desať rokov ma ten materinský pud tak popadne, že budem chcieť mať 5 aj viac detí, kto vie :D

Určite existujú muži, ktorí majú radi deti, ale čo tí muži, ktorí chcú mať dieťa, tešia sa so svojou partnerkou na bábo,ale keď príde na lámanie chleba, tak sa nevedia o dieťa postarať a svojej partnerke absolútne nepomáhajú vo výchove a žena ostáva na všetko sama, čo potom??? Hmmmmm?

mallina

meggy, a? "co tym chcel basnik povedat?"
ma snad titi donosit deti pre tie, co nemozu? podla mna je to kazdeho osobna vec, vela ludi ma deti a vobec si to nevazia, deti su zanedbane, radsej keby ich ani nemali.

pauli 73

xyz, nie je spokojná, že sa vydala a má DETI? tak tomu ani ja nerozumiem :P a čo ona nie je svojprávna? deti sa jej predsa nevyskytli len tak z ničoho nič.

okrem iného ak ty nechápeš ako môžu iné nazerať do kočíka tak isto si tie iné môžu povedať o tebe ako nemôžeš nazerať do kočíka. to všetko je o tom ži a nechaj žiť. rozumieš? a v tvojom prípade ak to takto pocituješ je na mieste deti nemať. ale prečo hned opovrhovať tými, ktoré deti chcú. ako som spomínala ja mám dve a mámvelmi dobrú kamaratku, ktorá ich nema ani nechce a obidve sa navzájom rešpektujeme ale to všetko je v intelekte :)

datelinka

titi, nikto ta predsa do toho nenuti, to je kazdeho osobna vec. je dolezite, aby sa zhodli partneri. poznam muzov, ktori nemaju vztah k detom, ktorym prekazaju deti, a su muzi, ktori maju naopak uzasny vztah k detom. toto je najdolezitejsie, aby sa dokazali zhodnut v otazkach rodiny partneri. nikto dalsi nema pravo do toho zasahovat.
titi, ked som mala 23, a este aj o dost neskor, tiez som nechcela mat dieta, nejako som sa nad tym nezamyslala. teraz som tridsiatnicka a som stastna mamina. neviem si uz predstavit jediny den bez dietatka.
ty mas spustu casu, ked raz pocitis potrebu dat zivot dietatku, urcite sa jej nebudes branit. teraz nema zmysle to riesit.

meggy10

xyz ja mam 19 a nestaraju sa nam o nho rodicia. ale poniektore starsie su hlupejsie ako tie mladsie, vies? to bol mozno tvoj synovec bol taky ale mi takeho nemame ani nevieme ze ho mame, ale mame susedov co byvaju pod nami ttam cely den deti placu, ale to preto lebo ich matka je mierne vysinuta a vkuse na nich vresti a oni su nervozne z nej, nevie ich nijak uputat. a kto uz dieta nazve satanom je CHORY CLOVEK!

xyz...

prave preto pauli73,synovec nie je moj a segra stale nevie pochopit,ze nemam k detom vztah a ona sama hovori,ze ona chccela dceru a ja velmi dobre viem,ze ona nie je spokojna so zivotom,ze sa vydala a ma deti,nuz smola,uz sa stalo,ma len to co chcela
a tiez nechapem,ked sa baby naklanaju do cudzich kocarov a kukaju po deckach,to mna nikdy ani nenapadlo,mne vyhovuje sloboda a ze sa nemusim starat