Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem mať deti, no a čo?

zuzic

keby som nemala surodencov nemala by som stastne dectvo. ziadne peniaze nevynahradia tie zazitky ktore sme spolu prezili. a rodicia nas viedli k tomu ze sme boli este aj stastni ked sme sa mohli podelit. ked sme raz dostali cokoladku automaticky sme pockali kym budu vsetci doma a potom si ju pekne rozdeili. boli sme uz tak zvyknuti a robilo nam radost vidiet ako druhemu chuti...a v puberte ked sa nazory rodicov a deti rozchadzaju a vztahy chabnu su surodenci jedni z mala ktori vedia pochopit a poradit...

datelinka

meggy, toto nie je najzdravsi nazor, ze nechces viac deti, aby sa maly nemusel delit so surodencami....
co je na tom zle, ak sa to dieta nauci prave v rodine? chces vychovat rozmaznaneho sebca? to urcite nie :-)

titi899

meggy10

ľutujem ťa aká si prízemná, nikdy som nič také nenapísala, že 20 ročné sú sprosté, myslím že to tu písal niekto iný, ale čo už s tebou, keď si melieš svoje......a ano realita je žial taka, že naozaj existujú ženy, ktoré bohužial NAOZAJ NA TU HAK nemajú!!!! Neviem čo sa nad tým rozčuluješ....

titi899

meggy10: ano mas jedno dieťa, znesieš mu aj modre z neba a aj tak ti na starobu osere hlavu, a čo je to za hovadinu že nechceš aby sa delilo so súrodencami??? Týmto zmýšľaním učíš svoje dieťa k sebeckosti. Súrodenci by si mali pomáhať a vedieť sa o svoje veci podeliť. Človeku sa to v živote veľmi zíde.

darika

meggy
aj ty mas zvlastne zmyslanie.Preco vsetky nadavate na druhe,ktore sa rozhodli konat inak,ako sa to nam paci?Musi byt tava zato,ze ma 11 deti?Niektore nemusia mat plnu skrinu handar a chodit po dovolenkach.Niektore maju radost z toho krdla deti okolo seba.Pre niektore je toto zivot.Tie mozu teba odsudit tak isto,ako ty odsudzujes tie,co deti nechcu absolutne.

titi899

meggy10: ty čo to tu prosím ťa trepeš??? prečítaj si poriadne celú diskusiu!!! Nikoho som neodsudzovala,ani som nikomu nenadávala zato.....lama

meggy10

kicka urcite by som si ich 5 nedala spravit mame ho jedneho a tym to zhaslo bude mat vsetko nechcem aby sa delil so surodencami. aj ja poznam take tavy ako ta co mala 11 a ani nevedela ci ma vecer vsetky doma a cely zivot na materskej.

bonn

kickaTT niektore 20 rocne maju viac rozumu ako tie 40rocne, a vedia to dieta aj lepsie vychovat...., a pokial maju manzela tak aj za co vychovat......, za to ze ma 20rocna dieta nemusi byt este vymleta.....
ja mam kamaratku, ktora nechce mat deti, nema ich rada, ja deti zboznujem, uz sa ttesim az dostudujem a nieco nasetrim, a rpedsa si rozumieme, je to o vzajomnej tolerancii, ja si stale robim srandu, ze ked nebudu posluchat, tak ich budem posielat k nej na prazdniny....kazdy sme neaki..., nemozme byt vsetci rovnaki...