Lymfatické uzlihy/Hodkinston

anonym_11083

Nadherny den.Včera CT V BA. DNES VYSLEDOK. kONIEC S CHEMOTERAPIAMI.Nastava týžden bez trapenia a potom radio. Akosi sa toho už nebojim. Chemo-trapenie.Vdaka za tu spravu.Som tak stastna.Ala

anonym_11083

to som ja, čo mam v hrudi tlaky. Musim povedat, ze sa miernia kazdym dnom, /dnes som tyžden po chemo,citim ich menej/, ale stale citim.Kaslem najviac, ked sa tlaky objavia. Ale oba priznaky sa miernia.

jajka

ginga a ostani co mi odpisali dakujem.
no teraz beriem antibiotika na tie chlamidie, tak uvidim ak sa mi tie uzliny nestratia tak pojdem na sono, a potom na posledy aj na biopsiu asi, lebo je to hrozne byt stle v neistote ci je to nieco zle alebo neskodne..a vy co mate v hrudi tie tlaky, tak mate z toho aj kasel alebo nie?a dycha sa vam inak dobre ci mate pocit nedostatocneho nadychu?a ma tu niekto take skusenosti, ze mal tiez na krku zvacsenu lymf. uzlnu, a dal si to vysetrit na biopsii a bolo to nakoniec negativne???so stastnym koncom?ake potom bolo odôvodnenie jej zvacsenia.?

RNG

Tak ako som pisal uz na B17, ja sam by som necakal a zacal s protirakov innym zoznamom. Najhorsie, co sa ti moze z toho stat, ze prides o par koru.
Graviola-caj, je nielen protirakovinna, ale aj sirokospektralne antimikrobialna.Podobne aj lapacho.Beta glukany(200 mg udrzobne, 1000 az 1500 mg intenzivne zvysia pocet aj aktivitu bielych krviniek, ktore sa postaraju o rozne patogeny(rakovina, bakterie mykozy ...)
Popritom spravna vyziva ,extra enzymy(zlepsenie absorbcie zivin a cistenie tela), selen(400mcg) a rozne ine antioxidanty, vcitane alfa lipoickej, vitaminov C a E(ester C 3 gramy, E-800IU) hodne kapustovitych(brokolica, kapysta kel kalerab karfiol)...
Treba sa branit aktivne, priroda nam dava mnozstvo prostriedkov bez bocnych ucinkov

kosa

anonymka,
chod na temu PRAVDA O RAKOVINE-VITAMIN B17/B15.
opytaj sa prispevatela RNG, ten ma velarocne skusenosti.
hodne viery prajem v mene nasho kolektivu.

aba31

jajka,
a na ORL si bola na vysetreno orofaryngu a nosohltanu?
na sone asi zalezi od sikovnosti a praxe lekara ci vie zhodnotit a posudit uzlinu ze ci je to v norme, alebo su tam nejake zmeny, ale 100percentne to povie az biopsia tak ako vlastne aj vsetko ostatne, ale myslim, ze sikovny a skuseny lekar by vedel vytusit.......neviem,myslim si, ved sa spytaj. ja mam tiez uzliny hmatatelne,ale vselikde po tele a na sono chcem ist bud.tyzdena asi a na obbery tiez dufam sa dakedy rano dostanem