Lymfatické uzlihy/Hodkinston

jajka

anonym vdaka. som tu a budem tu dlsie. no neviem co sa mam este opytat. mala si aj ine priznaky ako kasel a svrbenie?ine uzliny si nikde nemala? co si myslis o mne?som chora? strasne sa toho bojim.

anonym_11083

Nechce sa mi do zmeny stravy,tak velmi sa mi nechce!Ale nemam ine vychodisko.Začnem postupne, ale začnem. O par dni mi začina radioterapia v BA. tam to nebude možne.Ale hned po návrate domov sa na to dam.Vdaka aj za Damianov. Nič nam predsa nevnucuje. Len radi. Neviem, kto je to, ale rada by som ho poznala .

anonym_11083

jajka, ak môžem, tiež som jedna z postihnutych,vlastne ja som ta anonymka a anonymka len preto, že neviem ako sa premenovat na Alu.to je moje meno. Potenie nebolo, svrbenie dolnych končatin bolo a ja som si vravela, ze mam zle telove mlieko. Ziadne hrčky. kasel. 2, či 3 mesiace, striedavo silny a takmer ziadny. Nik mi na to neprisiel. MAte chorobu z povolania /som učitelka/. Ale ja som bola neodbytna, citila som niečo, čo neviem definovat.A moj RTG, ktory 1 lekar popisal ako dobre, bez zmien,pozeral iny lekar a ten to objavil. Bohu vdaka za takych lekarov, ktorí objavia na RTG, ktorý je popisaný ako dobry,Hodkina.Čo robil ten prvý lekar ktory to nevidel?Krv? Asi na treti krat zmeny.Nerozumiem takym vysetreniam.