Lymfatické uzlihy/Hodkinston

anonym_11083

lorie, hodkin je choroba, ktora sa rada vracia, alebo ktorakolvek rakovina sa rada vracia. Ja som pred prvou radio, 25.6. , chemo mam za sebou.Nechcem už navrat....pa

lorrie

Jajka takže hlavne zachovaj pokoj. Nemáš rakovinu. Keď sa jedná o niekoľko ročný problém, tak to rozhodne nie je rakovina lymfatických uzlín, lebo táto choroba postupuje pomerne rýchlo, tým pádom sa dá aj pomerne rýchlo odhaliť a pomerne ľahko liečiť. Už by si dávno mala aj ďalšie uzliny a iné problémy, to si buĎ istá. Prestaň sa sledovať a vypusti to z hlavy, lebo si niečo privoláš. Ja som mala všetky príznaky, o ktorých som nedávno písala a stále zlú krv a hrče na krku. Som 5 rokov v remisii, či som vyliečená neviem povedať, lebo to je choroba, ktorá sa môže vrátiť... Ale žijem a to je hlavné :)

jajka

lorrie, a ty si uz vyliecena? ako to zistili tebe?po asi akom dlhom case ti zistili, ze mas rakovinu? ja sa stale bojim aby uz nebolo neskoro. priznaky ako potenie nemam, svrbenie tela mavam obcas bola som s tym na koznom, dala mi nejake lieky, ale nebrala som ich ani. je to len obcas. neviem ci z toho. jest mi chuti, unavena nie som. tu uzlinu mam uz par rokov, ale az posledne mozno tri mesiace som sa zacala zaujimat o tuto chorobu tak to sledujem stale. predtym som si to nevsimala. teba svrbelo telo? krvne vysledky som mala vsetky ok. cize na hematologiu asi ani nemusim ist. ale viem ze z krvi sa nic zistit neda. potom som mala vyter z hrdla, inak uz nic. mozno pojdem na sono. teraz uzivam antibiotika na chlamydie, a potom ze sa uvidi, ci sa mi ta uzlina stiahne, ale to az po dvoch mesiacoch mozem ist potom na kontrolu. bojim sa ak sa nestiahne ci uz nebude neskoro.

RNG

Je plno protirakovinnych doplnkov a jediel, neviem na co cakate.Clovek nemusi mat uz rakovinu, aby nieco proti nej nebral.(25% s nou skonci!)
Jod, selen,esencialne oleje, lanove semeno, ovsenne vlocky, huby, kapustoviny, spirulina, kelp,,aspon malu davku caju lapacho, zeleny caj antioxidanty atd.
V armade ma naucili, ze najlepsia obrana je utok...

lorrie

Jajka, ja som mala Hodgkina a uzlina nemenila svoju velkost pocas dna. Pokial viem, tak casom sa zvacsuje, ale nemeni sa stale. CI mas rakovinu, to ja netusim, naozaj. Ale dalsie priznaky su este nocne potenie, svrbenie tela, ktore predtym nebolo, mierne zvysena teplota - stale, unavnost, potenie aj cez den... Biopsia neviem kolko trva, ale tu by bolo lepsie hadam ist na hematologiu, nech ti preskumaju krv a ak nie je v poriadku, tak vybrat uzlinu a poslat na histologiu, tam to je uz naisto. Aké vysetrenia si už absolvovala?

jajka

ahojte, ak vam to nebude vadit, chcela by som sa opytat, vy co mate zvacsenu lymfaticku uzlinu na krku v predu, a uz viete ze ste chori, alebo aj nie, tak nestava sa vam, ze vzdy rano ked vstanete, ta uzlina je vacsia a v priebehu dna sa upravi??ja ju mam rano VZDY vacsiu a trosku aj boli, ale potom uz je taka ako vzdy je zvacsena, citim ju, ale nie tak ako rano. myslite, ze to je rakovina? alebo??uz neviem co mam robit. kolko trva kym pridu vysledky z biopsie? moc diky za odpovede.

kajka

G r a t u l u j e m !!!!!!!
Mám obavy o moje zdravie. Neviete mi poradiť? V krku na ľavej strane z vnútra niečo cítim, taký tlak, neviem to presne vysvetliť. Uzliny som si nenahmatala. Trochu sa mi točí hlava. Myslíte si že by tom mohol byť hodkinston? alebo že by štítna žľaza? A ešte: 3 týždne mi meškal menzes. Už som ani ten tlak v krku necítila ale ako mi začal menzes sa to zasa zhoršilo. Vopred ďakujem za rady.

kosa

anonym-11083,

GRATULUJEME!
mas za sebov ale len PRVU FAZU.
inac caka ta zivot vyzadujuci plno viery a vytrvalosti.
To ze to mas za sebov (v podstate) este neznamena ze je s tym koniec.
Dalej ale neskusaj tvoje telo a organizmus pretazovat. Uvedom si tvoje telo ma limit.
Este raz: GRATULUJEME A VELA ZDRAVIA V DALSOM ZIVOTE!!!!