Lymfatické uzlihy/Hodkinston

anonym_11083

Suhlasim s damianom, ze je nutna zmena stravy a malo by to byt jasne kazdemu, stravujeme sa ako drevorubači ale vydavame zo seba malo. Pozrite si na ecka.Sú v kazdej z tých potravin, ktore su vycapene v reklamach a ktore nase mamy a stare mamy nepoznali /pozor, som 49 ročna/.Treba nam trochu pokory aj voči strave aj voči prirode. Nikdy som nepredpokladala /tak ako mnohi ini/ze mna sa bude rakovina dotýkat. Som presne ten človek, o ktorom to nepredpokladal nikto. Vela smiechu,pohoda, priatelia, rada davam, byvam stastna, ked su moji priatelia stastni a to nie je fraza.Som tulacka po prirode, kazdoročnš dovolenky k moru / aj 2,3 x/Pisem toto vsetko preto, ze si myslim, ze som trochu doplatila na nespravne stravovacie navyky.Slaninka, masko, klobaska, grilovanie,sladkosti......len tolko.

jajka

lorrie, vdaka ze odpved. ale ja neviem.ja som citala na nete o tejto chorobe, na www.lymfom.sk toho vela, a je tam pisane, ze choroba moze mat rychly alebo kratky priebeh. prosim ta mozes mi povedat ako ti to zistili?len tak z nicoho nic si zacala mat tie priznaky, svrbenie, potenie. a hrcku si si kedy objavila?krvne vysledky si mala zle?a ak ano, tak ake hodnoty?robili ti aj biopsiu?dnes rano som si hmatal aj uzliny v slabinach, a sa mi zda, ze aj tam mam tiez na pravej strane zvacsenu. mam tam hrcku, ktoru na lavej nemam. toho sa bojim.slabiny su to, kde sa ti spajaju nohy s trupom ze? a este otazka, dufam ze ti to nevadi ze sa tolko vypytujem, v akom stadiu si mala tu chorobu ked ti ju zistili? aj si niekedy odpadla alebo co? este raz prepac za take mozno zakerne otazky. a dufam, ze mi pises pravdu, a nie len tak, aby som sa nebala. diky moc pa

damian

Lorrie, neviem, preco sa znervoznujes koli tym jadierkam. Liecba nadoru nie je len o jadierkach ale o celkovej zmene zivotneho stylu, hlavne stravovacieho a pozitivneho vnimania okolia (podpora dusevnej pohody). Jadierka su zlozkou liecby (ale podstatnou zlozkou).

damian

Ano, a na lymfom.sk sa taktiez pise, ze sa nevie, odkial choroba je (co je loz) a aj to, ze jedinou liecbou je chemoterapia a radio, co je este traickejsia loz.

damian

Desatoro onkologickych prikazani.

1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!

jajka

lorrie, vdaka ze odpved. ale ja neviem.ja som citala na nete o tejto chorobe, na www.lymfom.sk toho vela, a je tam pisane, ze choroba moze mat rychly alebo kratky priebeh. prosim ta mozes mi povedat ako ti to zistili?len tak z nicoho nic si zacala mat tie priznaky, svrbenie, potenie. a hrcku si si kedy objavila?krvne vysledky si mala zle?a ak ano, tak ake hodnoty?robili ti aj biopsiu?dnes rano som si hmatal aj uzliny v slabinach, a sa mi zda, ze aj tam mam tiez na pravej strane zvacsenu. mam tam hrcku, ktoru na lavej nemam. toho sa bojim.slabiny su to, kde sa ti spajaju nohy s trupom ze? a este otazka, dufam ze ti to nevadi ze sa tolko vypytujem, v akom stadiu si mala tu chorobu ked ti ju zistili? aj si niekedy odpadla alebo co? este raz prepac za take mozno zakerne otazky. a dufam, ze mi pises pravdu, a nie len tak, aby som sa nebala. diky moc pa

lorrie

Damian ty si píš o jadierkach vo svojej téme, dobre? Veď vieme, že existuje, tak načo to tu píšeš. Jasné, že existujú vyšetrenia, veĎ preto budeš chodiť často na kontroly a keďže ten lekár videl x takých ako ty, tak rýchlo príde na to, že niečo nie je v poriadku...

lorrie

No ja mám takú informáciu, že 15% pacientov sa Hodgkin vráti v dvoch rokoch po liečbe. Ak sa nevráti hneď v tieto dva roky, tak potom pravdepodobnosť návratu veľmi klesá... O iných rakovinách toho veľa naozaj neviem, tie som nemala :)