PRED PAR DNAMI MI DIAGNOSTIKOVALI CHOROBU LYMFATICKYCH UZLIN.ĆAKA MA HISTOLOGICKE VYŚETRENIE V BA.MA NIEKTO TAKUTO SKUSENOST?DAKUJEM
Lymfatické uzlihy/Hodkinston
Suhlasim s damianom, ze je nutna zmena stravy a malo by to byt jasne kazdemu, stravujeme sa ako drevorubači ale vydavame zo seba malo. Pozrite si na ecka.Sú v kazdej z tých potravin, ktore su vycapene v reklamach a ktore nase mamy a stare mamy nepoznali /pozor, som 49 ročna/.Treba nam trochu pokory aj voči strave aj voči prirode. Nikdy som nepredpokladala /tak ako mnohi ini/ze mna sa bude rakovina dotýkat. Som presne ten človek, o ktorom to nepredpokladal nikto. Vela smiechu,pohoda, priatelia, rada davam, byvam stastna, ked su moji priatelia stastni a to nie je fraza.Som tulacka po prirode, kazdoročnš dovolenky k moru / aj 2,3 x/Pisem toto vsetko preto, ze si myslim, ze som trochu doplatila na nespravne stravovacie navyky.Slaninka, masko, klobaska, grilovanie,sladkosti......len tolko.
lorrie, vdaka ze odpved. ale ja neviem.ja som citala na nete o tejto chorobe, na www.lymfom.sk toho vela, a je tam pisane, ze choroba moze mat rychly alebo kratky priebeh. prosim ta mozes mi povedat ako ti to zistili?len tak z nicoho nic si zacala mat tie priznaky, svrbenie, potenie. a hrcku si si kedy objavila?krvne vysledky si mala zle?a ak ano, tak ake hodnoty?robili ti aj biopsiu?dnes rano som si hmatal aj uzliny v slabinach, a sa mi zda, ze aj tam mam tiez na pravej strane zvacsenu. mam tam hrcku, ktoru na lavej nemam. toho sa bojim.slabiny su to, kde sa ti spajaju nohy s trupom ze? a este otazka, dufam ze ti to nevadi ze sa tolko vypytujem, v akom stadiu si mala tu chorobu ked ti ju zistili? aj si niekedy odpadla alebo co? este raz prepac za take mozno zakerne otazky. a dufam, ze mi pises pravdu, a nie len tak, aby som sa nebala. diky moc pa
Lorrie, neviem, preco sa znervoznujes koli tym jadierkam. Liecba nadoru nie je len o jadierkach ale o celkovej zmene zivotneho stylu, hlavne stravovacieho a pozitivneho vnimania okolia (podpora dusevnej pohody). Jadierka su zlozkou liecby (ale podstatnou zlozkou).
Ano, a na lymfom.sk sa taktiez pise, ze sa nevie, odkial choroba je (co je loz) a aj to, ze jedinou liecbou je chemoterapia a radio, co je este traickejsia loz.
Desatoro onkologickych prikazani.
1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!
lorrie, vdaka ze odpved. ale ja neviem.ja som citala na nete o tejto chorobe, na www.lymfom.sk toho vela, a je tam pisane, ze choroba moze mat rychly alebo kratky priebeh. prosim ta mozes mi povedat ako ti to zistili?len tak z nicoho nic si zacala mat tie priznaky, svrbenie, potenie. a hrcku si si kedy objavila?krvne vysledky si mala zle?a ak ano, tak ake hodnoty?robili ti aj biopsiu?dnes rano som si hmatal aj uzliny v slabinach, a sa mi zda, ze aj tam mam tiez na pravej strane zvacsenu. mam tam hrcku, ktoru na lavej nemam. toho sa bojim.slabiny su to, kde sa ti spajaju nohy s trupom ze? a este otazka, dufam ze ti to nevadi ze sa tolko vypytujem, v akom stadiu si mala tu chorobu ked ti ju zistili? aj si niekedy odpadla alebo co? este raz prepac za take mozno zakerne otazky. a dufam, ze mi pises pravdu, a nie len tak, aby som sa nebala. diky moc pa
Damian ty si píš o jadierkach vo svojej téme, dobre? Veď vieme, že existuje, tak načo to tu píšeš. Jasné, že existujú vyšetrenia, veĎ preto budeš chodiť často na kontroly a keďže ten lekár videl x takých ako ty, tak rýchlo príde na to, že niečo nie je v poriadku...
Pozrite prispevky v teme: Pravda o rakovine - vitamin B17.
No ja mám takú informáciu, že 15% pacientov sa Hodgkin vráti v dvoch rokoch po liečbe. Ak sa nevráti hneď v tieto dva roky, tak potom pravdepodobnosť návratu veľmi klesá... O iných rakovinách toho veľa naozaj neviem, tie som nemala :)