Lymfatické uzlihy/Hodkinston

aba31

....naozaj moze byt pri lymfomoch krvny obraz uplne v poriadku? a to aj ked to po case zopakuju? nezhorsuje sa krvny obraz? tie uzliny zisti clovek sam ze ich ma? lebo ja mam v slabinach uz 2 mesiace ale nie velmi velke,ale dost na to, aby som zaregistrovala ze su asi 2 mesiace tak postupne najprv 1 a postupne az 5, neviem posudit ci sa zvacsuju, lebo si ich vsimam stale, ale ak ano, tak velmi nepatrne,ale mam pocit ze su rovnake, len nemiznu... co s tym? mam ist na krv, alebo na sono?da sa to na sone vidiet? na krvnom obraze sa teda lymfomy posudit nedaju?

RNG

Na regeneraciu po oziareni pomozu latky zvane adaptogeny. Spomeniem len Astragalus membraceus 2x500 mg+.
Inac astragalus je pouzivany podobne ako echinacea, ale moze byt brany bez prestavky. Echinacea sa musi po troch tyzdnach prerusit aspon na tyzden

RNG

Aloe vera odmoruje ucinne a pomaha hojeniu, Jeho antioxidacna hodnota(jednotky ORAC) je ale mala. Z prirodzenych plodin, je to Wolfberry(japonske Goji),cierne ribezle,hawajsky Noni, indonezsky Mangosteen, granatove jablko a cucoriedky(karotenoidy).
Extrakty zo semien(hrozno, cernice cucoriedky, granatove jablka) su dalsie velmi silne zdroje antioxidantov(anto a proantokyanidy. Dalsie su listky roznych rastlin-napr kava cucoriedky, ribezle,maliny a znama camelia sinensis(cajovnik), s obsahom polyfenolov.

Ivka 1

Najsilnejší antioxidant vhodný pri onkologických ochoreniach je Lýcium plus a v spolupráci s Aloe vera gelom je veľmi vhodný , lebo pacienti sa po
chemoterapií veľmi dobre cítia a nevracajú.Poznám jednu pani / 75 r./,ktorú táto kombinácia drží pri živote už štyri roky a veľmi dobre sa cíti.

RNG

Chemoterapia poskodi mnozstvo buniek v tele. Preto sa treba sustredit na regeneracne cinidla. Antioxidanty(alfa lipoicka 600mg, selen 400mcg, CQ10 400mg a ine) Specificky na zvysenie poctu bielych krviniek pracuje 3x400 mg betaglukanov(1,3 a 1.6 alebo D- frakcia). Tieto zaroven pomozu likvidovat rakovinne bunky, nie len prinesu imunitu do normalu.