PRED PAR DNAMI MI DIAGNOSTIKOVALI CHOROBU LYMFATICKYCH UZLIN.ĆAKA MA HISTOLOGICKE VYŚETRENIE V BA.MA NIEKTO TAKUTO SKUSENOST?DAKUJEM
Lymfatické uzlihy/Hodkinston
ano, damian, kravske mlieko som nepila 40 rokov. JA hladam nahradu za syry a jogurty. Za jogurty som nasla-sojove jogurty, ale syr, no, v tom je teda problem,zit bez masa zvladnem, samozrejme aj bez syra, ale hladam niečo, čo sa syru bude podobat a nebude z kravskeho mlieka.Dakujem za tvoju pomoc, ahoj,zajtra začinam radio,som rada, ze nelezim v nemocnici, budem mat izbu u kamaratky, vyhnem sa nemocničnej atmosfere.
Kozie mlieko je vo vseobecnosti VELMI HODNOTNE a mnoho experti hovoria, ze je najlepsou nahradou materskeho mlieka. Ja som velkym propagovatelom kosieho mlieka, lebo aj moj brat sa takto vyliecil z tazkej dlhorocnej migreny. Pri nadoroch sa ma docasne jest veganska strava, ale ak velmi Ti chyba mlieko, daj si kozie. Po vylieceni sa z Hodgkina pij vylucne kozie mlieko alebo soju (NIE KRAVSKE MLIEKO!!!).
Nasledujuce su zavadzajuce nepravdy, ktore sa nachadzaju na stranke www.lymfom.sk
1)U väčšiny pacientov sa príčina lymfómu nedá zistiť.
2)Presné mechanizmy vzniku lymfómu nie sú známe.
3)!!!!!!Životný štýl a stravovacie návyky ochorenie nespôsobujú.(Hrozna loz)
'Damian nebol chory, nic o tom nevie'. Stara, znama pesnicka... ...ale nto nevadi. Len prosim citatelov, aby nerozmyslali nad tym, ci som chory, alebo nie, ale nad tym, CO pisem. Vo vasom vlastnom zaujme. Podla mojho nazoru, ludia, ktori neboli chori, mozu disponovat dolezitymi a relevantnymi informaciami a mozu taktiez objektivnejsie posudit chorobu i jej liecbu. A kazdy zdravo rozmyslajuci clovek si tie informacie vie racionalne zvazit a vyuzit, ci nevyuzit ich.
Pozná Damian, pozná. A mňa teda fakt neľutuj. Ja ti stále to isté hovorím - nič proti tvojim radám iba proti prístupu. Máš svoju tému, všetci to B17 vidia, musíš chodiť aj do tejto? Musíš byť fakt všade? Však nechci už spasiť všetkých naraz...
damiansk@hotmail.co.uk
Mam pocit, ze ma tu niekto pozna. Velmi lutujem tych, ktori vnimaju moje rady negativne. Velmi!!!
Presne tak, anonym. 100 gramov dobre vyúdenej klobásy ho obsahuje toľko, koľko by ste prijali vyfajčením 30-60 cigariet, tvrdi Dr Bukovsky na www.akv.sk