Prečo ešte nespíte?

leerka

lost o akom rozluckovom list to hovoris? tak toto nie je normalne spravanie sa v rodine ..a ja by som si takto rozkazovat nedala ..ale to som zase ja .. :-)

leerka

no veru ani mne sa to nepaci bingham .. veru natierat auta pasto ..to je o nicom ..take slabeeee..to musi mat graaadyyy :-D a binghy ..na caj jpozyvas ty, si preddsa slusne vychovany mlady muz nie? :-D a veru my sa nedame .. poriadne im to "nandame"

lost

Je normalne ze mi otec vypne poistky, aby som odisiel od PC ?
+ "vyj.bem ti ten pocitac von oknom spolu aj s tebou ak to okamzite nevypnes"..(10sekund).."po.ebany f.s"..
pochybujem ze toto je normalne spravanie sa v rodine :D

PS: Tu je vidiet ako niektori ludia rozmyslachu :D ach jaj, burani, ved som na baterkach (notebook).. ale vydrzi to len pol hodinu tak padam :D

Uz mam pre nich dokonaly darcek na Vianoce :D
rozluckovy list

ojka

ahoj shaula, jasné, pod k nám a zdvihni si trošku naladu (:
binghaaam, neprovokuj, lebo ja si zavolam na potom aj denza aj maxa aj nexusa aj kariolla, teda nie všetci sa budu moct tak obratne obraciat, ale to už nejak poriešime a potom neviem z koho budu snehuliaci a potom vas ešte aj spastujem aby vam luto nebolo :D
ale inak ten čajík znie fajn (-:O

bingham

ojkaaa jaaj ty moj snehulacik....a vlastne budete dvaja snehulaci...aj s datelinkou.....my s leerkou vam nedame sancu :))))..., ale budeme taky dobry...ze vas potom pozveme na cajiiik :P