Prečo ešte nespíte?

leerka

ojka, veru presne tak ..my sa s binghym riadne na vas pripravime .. a uzsa tesime, ako vam to natrieme, ze ? bingho..tak poriadne cvic svaly aby si mal dobru trefu :-D
shaula, neboj, vsetko casom pride ... aj niekto zaujimavy, co vstupi do tvojo zivota .. len to netreba silit

Lost.mobil

Taky zakerny ze velietam z hniezda :-D
Nedeje sa to 1x
Uz som tam nemal pracu tak som ustupil, ale myslim ze by pc letel. Raz skoro letel.
:-D
Akurat zapol ked sa vratil z fajcenia. Otuzovanie :-D
Fun :-)

ojka

jáj, som nevedela, že lost sa chce stahovať,snád bude potom všetko ovela lepšie... ale inak aj mne baterka vydrží taku 1,5 hodiny, dost blbé, a hlavne ak potrebujem PC do školy niekedy...
shaula, hlavu hore...ono sa stale niečo deje, len musíme v tom objaviť to čaro a nebrať to ako niečo fadne a nudné (: ja mam napríklad zažitok takmer každý večer už len z toho, že nakuknem sem :D niektoré tie hlašky stoja za to (: Shaula, spomínaním človek nič nezmení, tak ak chceš spomínať, skus sa naladiť na tie prijemnejšie veci, čo ta postretli (:
binghaaaaam, neprovokuj, lebo budu z teba dvaja snehuláci.

bingham

lost nehnevaj sa na mna....ale ten druhy odstavec nemal chybu :DDDDDDDDDDDDD ked si to predstavim tak nemooozem :DD...dik chlape zasmial som sa :)

ShaulaThalit

to su len moje pesimisticke vyrazy...
som strasne nestastna. zamilovana do nespravneho cloveka.... citim sa sama. a neskutocne som znudena zivotom.

Boze, daj aby do mojho zivota prislo nieco, co ho zmeni :P :P :P

datelinka

vsak lost uz spominal, ze sa chce odstahovat od rodicov. v takomto pripade to vyzera ako najrozumnejsie riesenie. ucta medzi rodicmi a detmi musi byt obojstranna. ak chcem ako rodic, aby si ma deti vazili, musim si ja rovnako vazit svoje dieta.

ojka

ale no, lost, jaký rozlúčkový (;
možno sa len ocinovi zdalo, že byvaš dlho pri PC (; alebo nemal najlepšiu naladu....

ShaulaThalit

Som prepla na rezim spominania na minule udalosti... atd...
je strasna vec, si uvedomit ze si na tomto svete odkopnuty jak vyfukana lopta