Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham, aj ty sa nezabudni dobre poobliekať, lebo snehuliak bude z teba potom, taký budeš zgulovaný ((-:
datelinka, bingham sa nam vyhraža, že nas zguluje, hádam si to nenechame (:
či ty už pošla do hajan? tak bru noc teda (;
bingham..co ty na to teda ..ael ja hovorim rozhodne nie .. pre mna je to nezaujimava ponuka .. ja sa potrebujem aj trochu baaat :-) trochu vzrusa musi byt ..a to s pastou nezazijeme .. ale rozhodni aj ty .. .-D ved sme partneri
bingham, a čo sa ti na tom nepači? ved to znie rozkošne, skuste o tom popremýšať, by ste sa rekvalifikovali :D
o com tocite? nejako sa neviem zapojit. tak papa...
ojka...to co chces odo mna..., aby som chodil po meste a pastoval autaaa :DD neblaaazni....:))))
bingham dobre pise ..my sme uz tím, takze nie .. a na tomto by sme sa nedohodli ..je to pre nas velmi nezaujimavy kseft ..vies, nie je to taky adrenalin ako toto ..a to my k zivotu potrebujeme, ze binghy :-P
no a dotovat nas pastou ..to nie .. lebo je ich vela na trhu a nechce sa mi z tych znaciek ani vyberat :-D takze soorry.. skus to ty rozbehnut
si viem predtaviť, malé dieťa v rodine je vždy také živé striebro (: to sa človek nikdy nenudí,... a na kolko ideš k rodine?
no vsak to si uz viem predstavit jediny vnucik pride no koniec mam 15rocneho brata tak on si vynikajuco rozumie s malym robia hluposti a tak a ja sa mu vzdy odvdacim bohatym darcekom.
leeeerka, keby ste sa začali venovať pastovým kšeftom a staré zanechali, tak by som vas normalne z času na čas nejakou zubnou pastou dotovala :D
ojka...nesranduj vies co....nezabudni si zobrat....taku veeeelku bundu...s kapucnou...a dobre si uviaz saaalik....aby si nebola mokra od snehu :))
a nezabudaj ze ja som s leeerkou...taaaakze my proti tebe s datelinkou beries ??? :DD