Prečo ešte nespíte?

datelinka

bingham, leerka chcela, aby si potvrdil, ze vie vela dalsich veci dobre, nie ze vie dobre gulovat.... a ty sa vyhybas tomu :-)))

bingham

ako viem ze sa vie gulovat....leeebo sme sa uz gulovali....a bola riadny suuper ;)

a jasneee slovo zlomit nepoznaaame....ideme dokoncaaaaaaaaaaaa aj keby som mal vsetky prsty zmrznute...tak vyhrajeme..., ale to sa nestane lebo budem mat rukavice :P

leerka

tak ja viem vela dalsich veci dobre ..nie len gulovat, ze bingham :-DD a jasne, ze by sme neprehrali ..ved my sa tak lahko nedame zlomit ...

ojka

ako vieš, že vie gulovať? a ako vieš, že by sme prehrali? :D
zlatí moji, idem sa ja nachvilku vzdialiť, naša kúpelka je po dlhšom čase znova volná, tak sa tam idem vrhnuť ((-: však ja sa ešte vratim (:

bingham

nieee ojka ty ma nepoznaaaas......toto bude gulovacka o zivot.....aj keby vas bolo desat....tak prehraaate :)))))

a to nehovoriim o leerke...ona vie tiez dobre gulovat....:P

ojka

lost, už si teda presedlal na mobil? (: a oni tušia alebo vedia, že sa chceš odstahovať? či to bude také prekvapko?
leeerka, silné slová, silné slová... :D aj ked v našom tíme budu "čiastoční invalidikovia", tak aj tak sa máte na čo tešiť ((-;