Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no vsak aj ja som pocula no uvidim jasne ze idem s malym na oravu ja si ho vsade beravam ale mam aj problem ho pri niekom nechat taka fobia hlupa
ja by som si tiež velmi priala na sviatky sneh (: hm, ale samizda, že ani na orave teraz snehu nebude,... až od stredy,) alebo preve toho utorka?) sa má začať pekne chumeliť, všade (:
vsak ja viem chodis do skoly vsak ja som zvyknuta ze orava koniec sveta zima moznoaj ten nejaky sniezik nam napadol no neviem ale troska by mohlo postavit nejakeho toho snehuliaka
marylin (: ideš aj s malým na výlet? sa riadne zabambušte, bude zima (: no ja musím pri PC sediet, lebo väčšia väčšina povinností, čo sa týka školy, sa odohrava prave pri PC,...
tak ja v poslednom case nemam moc casu na pc ale vecer sa chvilka pre vas najde utorok idem na oravu pozriet rodinku a tak stale nieco vymyslam uz bolo na case
leerka, zlých ludí treba napraviť a nie preriediť :D
marylin, ja som sa dnes zasa piplala s vecičkami do školy, vlastne ešte aj teraz sedím za PC a dumám nad tým (;
nastastie som dneska nepiekla ale tak kym vsetko dam na spravne miesto mam stale nieco robit a vy zienky ako ste s tym pecenim?
ojka, ako pekne si to napisala,ze odbavovali ..sa na tom smejem :-DD tak vies, no ked toho mame plnu hlavu ..ludia su zli..treba to tu preriedit :-D
datelinka aka haluz..len niekto tam pod tym nickom ma zalzene konto ..je to neaka baba 19 rocna z BB, a nevie pravopis ..len ma napisane, ze :"hrozne sa nudym"
bingham, len dkus napisat na datelinka@azet.sk :-))) potom mi povies, kto ti odpisal a co :-))) ja tam nemam konto :-)))