Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, vies kolko zubnych past by sme museli s binghamom kupit? ved to by nas financne zruinovalo ..a za toto nas aspon platia dobre :-D
datelinka..veru je to tak ..ale co cakas od pubertacky? tym nechem urazit ine 19rocne baby ..
tak raz pojde napr. do škôlky, ale tam bude vela detičiek a pani učitelky su tam od toho aby sa im venovali (: Určite si na to časom zvykneš, aspon trošku...
vsak jasne ze su rozny ludia ale v pohode som sama s nim tak si neviem predstavit ze niekto by mohol byt s nim ale tak normal dufam ze si nato pomaly budem musiet zvyknut tak uvidime
marylin , to su len obavy matky (: to je pochopiteľné, ale aspon bude mať aj rodina na severe radosť, že toho drobca uvidí, no nie?
bingham, no jasné,že ta gulavačka platí, už sa bojíš? (;
leerka, nie, nie, ja by som mala predsa len najlepší pokoj na duši, keby ste vy dvaja nemali robotu takého typu :D čo keby ste miesto tomu kreslili zle zaparkovaným autám zubnou pastou po skle? to znie neškodnejšie a každopadne rozkošnejšie (-:O
a aj ja chcem sneh, veeela snehu, a gulovacku a sankovacku a lyzovacku, a snehuliaka, a zametat sneh pred domom....
leerka a hanba jej, ze sa nudi. inteligentny clovek si najde vzdy nejaku zmysluplnu cinnost alebo aspon zabavu, aby sa nenudil :-)
marylin, to nie je hlupa fobia, je normalne ze sa bojis o svoje dieta a chces ho mat stale so sebou...
ja sa hrozim, ze budem musiet na sluzobku na par dni prec :-(((( ja som este nikdy nebola viac ako na par hodin bez dietatka a aj to len tu, blizko v praci :-(
ale mam znamu, ktoru nepochopi, ta pohadzuje dieta z ruk do ruk a ona si chodi uzivat, na velke nakupy, s kamoskami a podobne... to ja zas toto pokladam za hlupe.
ojka, niektori ludia sa ale nedaju ani napravit ..ael to je uz nasa starost s binghom ze?
datelinka, veru hanba jej, ked nevie pravopis . tfuj :-D
leerka, fakt? no hanba mi, ze mam taku "menovkynu" co nevie pravopis :-)))))
ojka potom nezabudni na tu gulovacku :)))