Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, ja neviem prečo, ale ja som dosť čulá,... nechapem, asi mi nie je sudené každý deň zalahnuť do postele ako normálni ludia (; To mám asi za "trest", že som sa dnes takmer do ružova vyspala...
leeerka, to bolo pekné prirovnanie s tymi puzzlami (:
ojka,nepozeram to ..ale si predstav, ja som vzdy dostavala za vyznamenania v skole knihy ..a sa mi usla raz aj od rosamunde pilcherovej..a tak ked somto uz mala doma, tak som si iprecitala :-DD
jj, s binghim sme sa veru nasli .len co je pravda .. sa doplname jak puzzle :-D
ojka, dnes sa ti nejako velmi nechce do postele, ci ano? mohla by si pokracovat v tom zacatom trende. zaraz by si bola ako rybka, alebo ako drava ryba :-)))
leerka ano je to nase tajomstvo...pekne si to napisala :)))
leerka, ty pozeraš rosamundepilcherovky? Ja si na také sladké veci moc nepotrpím (-:O
no vy dvaja ste teda prípadi, ste sa našli (:
a nase heslo znie .nie je dolezite zucastnit sa, ale vyhrat !!!! :-D
tak to v com inom som este dobra ci nechame s binghom ako tajomstvo ze? a aby sm to napisala, tak rosamundepilcherovsky..bude to nase sladke tajomstvo :-DD a vy ostatni si mozete iba domyslat .. pravdu vieme len ja a bingho :-))
neboj.. bingho.prsty ti nezmrznu.. budeme mat lyziarske rukavice.ja uz mam dvoje pripravene ..
no vy ste všetci celí dobrí (: o tom niet pochyb :D
vies o tom ze si betarka :)))
fuha, no, bingham, nemusis ist do detailov :-))) nie som zvedava, co vsetko si uz ochutnaval, ked vravis, ze je cela dobra :_))) alebo som zvedava? :_)))