Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jasne, alebo ako babka a dedko nie? :-D no ale to su take skarede nazvy.. mne sa to nepaci ..to cce nieco pekne, jemne, citlive ...
pero a drazka do seba velmi dobre zapadaju, napriklad pri parketach, musia zapadat velmi natesno, aby to pekne vyzeralo, a konik a kobylka tiez - drzia dobre spolu, ak nemas gombik alebo zips.
hmm datelinka...tak to mi v tej teeme uslo :))) jednoducho som videl iba tu kraasu :P
teda bingham, také pekné vyznanie (-:O
nie, datelinka, to tak nemoze byt, lebo pero a drazka..co je uz len na tom pekne? a konik a kobylka uz vobec nie ..lebo tak hovorime nasim susedom ..ale preto, lebo sa na nich podobaju ..
:-))) bingham, si zlaty, aky mas ideal krasy. :-)) mal si napisat aj preco a mala to byt osoba, ktoru pozna zakladatelka temy :-) ale mozno sa poznaju, ktovie :-)
doplnate sa ako puzzle, alebo ako konik a kobylka alebo ako pero a drazka :-))))
ojka..no to s tymi puzzlami som si nevedela odpustit :-D
no to bolo obdobie, kedy nam ich oni vyberali ..ale chvalabohu prisiel aj cas, kedy nam dali financny limit a sami sme si mohli vybrat knihu aku sme chceli .. ja by som o taku somarinu ani nezakopla inak ..
pilcherovky za vyznamenanie? :-))) asi nejaka ucitelka doniesla zo svojej domacej kniznice :-) aj ja som dostavala za vyznamenanie, za odznaky zdatnosti, za ucast v biologickej sutazi a este ak, v nejakej olympiade :-))) na konci roka som isla pomaly s tazsou taskou ako na zaciatku, ked sme dostali ucebnice :-))) ale to je uz tak daaaaaavno...