PROSÍM PORAĎTE MI NIEKTO ČO JE DOBRÉ NA ZNÍŽENIE KRVNÉHO TLAKU. BERIEM LIEKY AGEN5, QUAMATAL20 A EGILOK25 ALE NECÍTIM ŽIADNU ZMENU. ČASTO SA MI TOČÍ HLAVA A CÍTIM TRIAŠKU A SLABOSŤ CELÉHO TELA. TLAK MÁVAM 170/110. ZA KAŽDÚ RADU ĎAKUJEM.
---------------------
"Pomocka na sledovanie talku krvi" www.zdravie.sk
Vysoký krvný tlak!
Chce to cas .....liecis sa a to je fajn.
Zarad do zivota aj sport a relax a obmedz to co som ti opisal nizsie.
Ak nestupa je to uz dobry signal si myslim.
Kup si ten alicin k tomu.
mam porobene vyšetrenia aj interne a liečim sa na zvyšenu funkciu štitnej žlazy a na panicku poruchu s depresiou.Interne mam ok.
bubinko- 7 obmedzení aby sa vám nezvýšil krvný tlak 1. Obmedzte soľ a sodík! 2. Zanechajte fajčenie! 3. Vystríhajte sa stresu! 4. Cvičte! 5. Menej kofeínu a alkoholu! 6. Znížte svoju hmotnosť! 7. Nevysadzujte lieky!
www.zdravie.sk
vysetrenie ti robili?
prečo mam ten spodny stale vysoky? Nechapem to.S čim sa ten spodny spaja a ako ho mam upravit?
bubinko- cesnak vo forme tabliet.
Myslim,ze citit ho nebudes.
-odkaz odstránený-
co je v norme tych 90? No ja taky tlak ale nechcem som nan privelmi mlada a pri tych liekoch čo uživa.Ved to je nemyslitelne.To neexistuje na to nič prirodne okrem cesnaku.Nechuti mi každy den cesnak.A tak som ho mala rada a takto som si ho sprotivila,lebo ho jem furt kvoli tlaku a nič:((( Stale mi skače hore dole.
bubinko- je to v norme.
no nik mi neporadi???:((( JA mam ten vrchny tlak ok a aj pulz sa už stabilizoval.Ale ten spodny mam stale okolo 90 a vadi mi to.
vedeli by ste mi niekto poradit nejaky vitaminovy doplnok na cievy a vysoky krvny tlak? Liečim sa na panicku poruchu a depresiu,uživam aj lieky na tlak a magnezium.Ale napriek tomu mam tlak niekedy zvyšeny.Co by ste mi radili?