PROSÍM PORAĎTE MI NIEKTO ČO JE DOBRÉ NA ZNÍŽENIE KRVNÉHO TLAKU. BERIEM LIEKY AGEN5, QUAMATAL20 A EGILOK25 ALE NECÍTIM ŽIADNU ZMENU. ČASTO SA MI TOČÍ HLAVA A CÍTIM TRIAŠKU A SLABOSŤ CELÉHO TELA. TLAK MÁVAM 170/110. ZA KAŽDÚ RADU ĎAKUJEM.
---------------------
"Pomocka na sledovanie talku krvi" www.zdravie.sk
Vysoký krvný tlak!
Porad sa s lekarom. Ale poruchy stitnej zlazy vznikaju casto pri nedostatku jodu, pretoze v nasej strave sa skoro nenachadza, ak iba v morskych plodoch, morske riasy alebo ako jodidovana sol, ktorej aj tak nemoze clovek vela.
Predavaju sa napr. biologicky viazany jod z vytazku z morskych rias sa predava ako doplnok stravy KELP.
Ale vacsinou byva funkcia stitnej zlazy znizena, preto sa informuj, ci to mozes kombinovat...
Mozes si nieco precitat....
www.regeneracnecentrum.sk
help dakujem.
adam a to mi endokrinolog ako zisti či mi chyba ten jod? V krvi?
Co sa tyka zvysenej funkcie stitnej zlazy, opytaj sa lekara na kombinaciu napr. ci nemas dostatok jodu. Co je celkom bezny problem v strave, dostat ho dostatok do tela...
ubinko83:
Mozes si davat hlohovu tinkturu + pripadne kombinacia este s jablcnikom. Alebo hlohovy caj /pripadne s jablcnikom/....
Samozrejme netreba zabudat, na co vela ludi zabuda, dobry pitny rezim... Kamen urazu u vela ludi. Nepiju dostatok vody, husta krv, problemy s tlakom, bolesti hlavy atd.
Nad tym nepremyslaj zatial.
a da sa vlastne z vysokeho tlaku vyliečit tak ž budem o par rokov mat normalny tlak bez liekov?
bubinko- rataj aj par mesiacov......
Ale najdolezitejsie je riadit sa tym co ti povie lekar a brat lieky poctivo.
Treba zmenit aj myslenie a mysliet pozitivne.......Najst si konicek,chodit do prirody,sportovat....napr.plavanie,bicyklovanie.....
Zvladnes to...neboj:)
a za aky čas by sa mi asi ten tlak mohol upravit?
jednu denne a je to prirodny produkt.....
Cize nic sa ti nestane ani pri dlhodobom uzivani.
a ten alicin mam ako dlho uživat a v akych davkach denne?