chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
fúúria, pri tvojom rozmyslani sa vobec necudujem, ze ti manzel zdrhol za inou. a neurazaj ludi len preto, lebo nezdielaju rovnaky nazor. to, ci niekto ma alebo nema imaginarnu priatelku, nebolo predmetom diskusie.
furia :no a???ale velmi sa nebranis dalsim "pozornostiam" od tvojho mileho....
Zaujimalo by ma u tychto mileniek:
- kolko stoji vase svedomie, moralka, etika, ucta k sebe ? ;-)
Adam
ja nemam problem pustit svojho milenca do bytu, ako tvoja imaginarna priatelka, takze ja ho velmi dobre poznam a on mna. z toho obavu nemam.
a co sa tyka auta alebo inych veci, pre mna su to len veci a to, ze ich mam nadbytok, tak vas to zrat nemusi. nemozem za to, ze cestujete MHD. vas problem
ale kazda svätica, ci svätec, co sa dusuje v tej diskusii, ze fuj a pod., tak ziaden z vas by neodmietol auto alebo byt, ako dar od niekoho. tomu sa hovori ticha zavist :DDDD
prajem vam pekny vecer a venujte sa svojim "laskam" ak vobec nejake mate, lebo moj milenec je uz na ceste.
pa
fúúria: Tebe musi milenec, asi velmi platit, ked si ho tak obhajujes. Mozno ma AIDS a nenasiel nikoho, s kym by si zasexoval a Ty sa predas za auto.
Volakedy chlap ponukal voz, kravku, teraz auto. Aky je v tom rozdiel ? Berie Ta jednoducho ako majetok, ako obchod. Ospravedlnuj si to ako chces.
fúúria, ty si fakt myslis, ze vsetci su taki ako ty a zeny maju manzelov len na to, aby ich vydrziavali? Kde to zijeme...
Sasenka
ja som si tiez kupila sama byt aj auto este pred manzelstvom. a co? u mna neslo o existencny problem, tak si rychlo najdem milenca...
fúúria uplne vedla .)
Suhlasim s Adamom, vyzera to tak, ze je pre vas normalne byt bokovkou a nenormalni su ti, ktori s tym nesuhlasia a este ich za to aj urazate.
Adam
a ked manzel kupi auto svojej manzelke, tak si ju nevydrziava? aky je v tom rozdiel?
snad iba na papieri, ze su manzelia!