chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
Uznic, pre mna take zeny nic neznamenaju, je to iba recyklovany odpad pre loozerov, nic viac.
milenka.x
\"handry len na sex a tak...\"
pekne si sa opisala dievca
hapyend/ ty asi mas vlastnu skusenost s tym hnisavym nadorom. milenky vzdy boli, su, aj budu. ak to niekomu vyhovuje, tak preco nie. je to kazdeho osobna vec a zena ktora zalozila tu temu tak chcela vediet nazor a nie, aby tu kazdy kazdeho napadal urazal a odbavoval sa anonymne.
Hej? Iny by sa urazil, ale budis :DD
hapyend to bol ozaj divny žart ale hahahaha ak ta to poteši,pobavilo ma to a si myslim že nie iba mna ...
Ved milenka je len hnisavy nador na muzskom penise, preto to zaradenie v "muzskych chorobach" :DD
no je to smiešne ale čo už fakt som myslela že tu bude viac chlapov diskutovat....a ništ...len mlade žaby ktore všetky milenky hadzu do jedneho vreca,že zlatokopky...handry len na sex a tak...nuž neva
mne to pride take zlatosmiesne:-) ale ok, ved smiech je zdravy:-)
mužske choroby,dala som to sem preto lebo som si myslela že sem chodi viac chlapov :D
tato tema ma inak dobre zaradenie-muzske choroby:-))
to len tak na okraj, diskutujte:-)))