milenky...chlapy čo si o nich myslite?

fúúria

a tymto prispevkom uz koncim v tejto diskusii, lebo to tu nema vyznam.
nikto z vas nevie, co vas alebo vase deti, ci surodencov v zivote postretne!!
zelam vela stastia v zivote :-)

fúúria

na malu chvilu som odbehla, kvoli tebe AdamKrt, aky krasny vtztah mas:D
AdamKrt
27.08.2009 17:11

Prave s tym kontaktom mam problem. Volakedy sme si vecer pisali s priatelkou, pred prazdninami. Dnes sa jej uz vecer pisat nechce. Volame si cez den, cez pracovne dni. Ked som jej par krat zavolal vecer, tak ze akoby som sliedil. Mysli si to pre to, ze mam problem sa jej cez vikendy casto dovolat. Aj cely vikend nezdvihne a ignoruje. Tvrdi, ze niekoho nema, ale v dolezitych veciach mi uz par krat klamala.

Je to ozaj tazke este potom verit cloveku a dnes mi povie /ona mi vola castejsie/, ze jej casto volam a vecer ma program /mozno robotu, mozno syna atd/, ze jej to vadi, ze chce klud, vsak sa rozpravame aj cez den, ze ci nestaci...

Mam dojem, ze nas to vzdaluje, ale z jej strany, ako by jej to vyhovovalo. Viem, ako to vyzera, mam tiez tolko rozumu, ale ked je v tom clovek zainteresovany, je to tazsie a bez istoty nechcem robit vazne rozhodnutia.

Preto ma zaujima, ci sa tu najde vobec niekto, kto uspesne, dlhe roky ma vztah na dialku, alebo ci taky vztah dospel do konca - napr. do manzelstva atd ?

Eviva 7

Pjosa, ked citom nerozkazes, to sa rovno zena moze aj do vlastneho brata ci otca zalubit. Somarina na mraky!!!!!!!!! Kde je tu moralka, ze na zenateho muza sa ani nepozriem!