milenky...chlapy čo si o nich myslite?

milenka.x

ja nič nelutujem mame pekny vztah ktory obom vyhovuje...volame si,pišeme,stretavame.ked sa raz ja vydam a moj muž si najde milenku v prvom rade sa spytam samej seba kde som spravila chybu....

lilyoff

fúúria
nic v zlom ale mne to pride uplne absurdne.Ty vobec neveris na lasku a city a ze mozno by s nim spala prave preto ze ho ma rada?Ked uz si ho brala

lilyoff

fúúria
to co uz je za nazory ze by ziadna zena nespala s manzelom keby jej nedal vyplatu?Teraz si mi presne ukazala cast tvojho obmedzeneho zmyslania
kde to zijem? :-D

Sasenkaa

Milenka.x vies on sa mozno k tebe vracia ale popri tebe moze mat dalsich xy mileniek.A k tomu,ze keby ta nema rad tak riskuje manzelstvo..no asi mu na tom manzelstve nezalezi..keby ano tak si svoju zenu vazi a riesi problemy inak .

AdamKrt

milenka.x Dnes 19:47, pretoze sa napr. boji ze viac zien je este vacsie riziko pohlavnych podob a je mozno konzervativnejsi.

No a preco, ked je mu tak mizerne, sa nerozvedie a neozeni s Tebou ? ;-)

lilyoff

AdamKrt 19:47
v tomto co si napisal s Tebou uplne suhlasim,teda ak sa to tykalo tych nevernikov v nejakom zvazku.
Ja som si len vtedy trosku dovolila Ti protirecit co sa tyka mileniek .)
Samozrejme ze ak su zadane aj oni tak mam potom na nich taky isty nazor ako som nizsie napisala na chlapov

milenka.x

adamKrt kym žena vlezie s chlapom do postele určite ho najprv chce trocha spoznat a nehupne tam s nim hned bez ochrany...možno aj take su ale ja sa bavim teraz o tych čo maju dlhodobejši vztah so ženatym mužom,nie len o sexe.proste su pre tych chlapov niečo ine ako len objekt sexu