milenky...chlapy čo si o nich myslite?

uznic

podal tvojich prispevkov usudzujem, ze nemas sancu byt milenka, ak si zena, ale ked si chlap, tak ta urcite tiez nikto nechce. preapc, ja len podla tvojho IQ som to vycitala. ono sa to da.

milenka.x

no moji zlaty tak toto sa už fakt neda čitat...hybajte radšej na ten pokec-haluze...idem ja radšej spat lebo toto už je moc aj na mna.a pritom niektory čo su tu by boli radi keby mali aspon aku taku milenku a mali ho kam strčit.a tu sa budu hrat na svatych...opakujem sa ale neva...ak raz budem mat manžela a najde si milenku prve čo ma napadne bude kde som ja asi spravila chybu...pre niečo si tu druhu predsa musel najst...a potom to zapali tym ohrdnutym manželkam...jaj ja krava šak som sa vyhovarala každy večer na migrenu a nedala som mu ...ale vtedy je už neskoro ked sa chlap chodi uspokojovat k inej...a nie len uspokojovat,najde v nej to čo mal rad na svojej žene pred mnohymi rokmi!!

ALANA.

TAK KED STE TAKE MUDRE, VY CO MILENKY ODSUDZUJETE, PORADTE NAM, CO MILUJEME ZENATYCH MUZOV AKO TO UKONCIT? MAM 34 ROKOV SOM SLOBODNA, JA SVOJHO MILUJEM VIAC AKO ZIVOT. VELA SA TRAPIM,PLACEM, CHCEM BYT PO VECEROCH S NIM...ALE AKCEPTOVALA SOM, žE SA NIKDY NEROZVEDIE. ALE NEDOKAZEM TO UKONCIT, VED BUDEM SAMA...UZ NIKDY NEUVIDIM NA DISPLEJI JEHO MENO, NIKDY NEPOCITIM JEHO OBJATIE, BOZKY. UZ NIKDY NEBUDEM POCUT JEHO SMIECH, UZ SA NIKDY NEBUDEME POZERAT JEDEN DRUHEMU DO OCI. UZ NIKDY NEBUDEM POCUT JEHO : LUBIM TA. AK BY SOM TO TERAZ MALA UKONCIT LEN PRETO LEBO JE ZENATY, SPACHALA BY SOM SAMOVRAZDU.

milenka.x

ako vidim sem na toto forum nechodi nikto starši ako 18 rokov lebo tie vaše prispevky patria akurat na azet pokec do miestnosti haluze...čest vynimkam