chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
Ano pre teba je to len rozkos ale pre tu zenu strata manzela a rodiny. PLYTKA CHUDERA! Mimochodom, rozkos pocitis aj ked si sadnes na kaktus.
neviem teraz či nevieš čitat alebo maš belmo ale jasne som napisala že tam nejde o lasku.neni som zalubena,je to vašen rozkoš ale ty asi dačo take nepocitiš nikdy...
Ale no ludia zlati to co tu citam je uz prisilna kava,ja uz som k tejto teme svoj nazor napisala,ale zas takto urazat mi pride nemiestne.Ono sa to da aj slusne napisat.
oni su len kamosi kamosov, nie blizki priatelia :) presne tie typy co balia jednu naivku za druhou
Ja ta tu neurazam len ti otvaram oci, sa uvedom kde je tvoja sebaucta dievca!! V ociach ludi si iba lacna stetka. Ked hladas lasku, tak sa mylis ked si myslis ze si ju nasla pri tchorovi. Stratis vela rokov zivota a ked sa spamatas, bude neskoro a skoncis v bordeli za par centov.
ty si dobry cvok ved toto mala byt diskusia a nie aby sa tu ludia uražali!sa uvedom šak si neni medzi sliepkami na trhu a ked tu mieniš niekoho uražat tak chod do riti odtialto nikoho tu nezaujimaju tvoje trapne detinske rečičky
jajka/mas "dobru partiu kamosov" a sudis inych
Sakra vedel som ze je to spravne :)))
hapyend/ ovisnuty! predosly bol spravne. fiiiha, nie si isty ani sam sebou
Mozno by stacilo keby sa okupal a vyholil bimbasa a manzelka by ho v posteli neodmietala, ale tebe aj taky staci.