milenky...chlapy čo si o nich myslite?

milenka.x

počuvaj piš si čo chceš mna tvoje reči neuražaju akurat sa zasmejem.moj milenec je super a vyhovuje mi to že pride a odyde a teba do toho velke hovno!

jajka001_

ja sa kamosim s chalanmi. a oni kludne predo mnou stetky ohovaraju, keby ste ich poculi asi by ste nemali o sebe taku vysoku mienku :)

milenka.x

podla mna vztah funguje aj preto že v sexe to klape.a ak to už tam neklape nuž niekto musi byt na vine!teraz mi povedz kto ti vravi o tehotnosti či šestonedeli ženy.moj vztah zo ženatym trva už roky a pochybujem že jeho žena ma roky šestonedelie :D

hapyend

A ty si stara vytahana korcula co si normalneho slobodneho chlapa nevie zbalit. Ten tvoj zenac je urcite pachnuci ovisnuty chuj, co uz ani vlastnu manzelku nevie uspokojit.

milenka.x

pre mna za mna rob si čo chceš a zasuvaj si ho aj do zastrčky mne je to tak fuk...SOM MILENKA žENATEHO MUžA A čO??ty mi možeš akurat tak na hrb vyskočit cvok...ty asi nie si dospely chlap sa mi vidi...typujem 15rokov a panic

hapyend

Milenka a ty odkial beries ze fungujuce manzelstvo je zalozene iba na fungujucom sexe? To iba zobrak podvedie svoju mánzelku ked doma absentuje sex, napriklad ked je zena tehotna, az do sestonedelia.