chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
milenka to ty by si sa mala vratit do skolskych lavic a ucit sa gramatiku, nielen ze si radodajna, este aj pologramotna!
uznic ja ti neviem čo je to za pubertaka ale asi lepšie spravime ked si ho všimat nebudeme...
Uvedomujem si ze som to prehnal, myslim si ze na tomto fore by mala byt zakazana tema ktora hovori o tom, ako je povolene byt milenkou, bez nejakych moralnych obmedzeni.
prečo by som mala byt zufala,mne to vyhovuje že pride a zas odyde...nemam zaujem sa viazat a ty chod radšej buvat lebo rano škola vola...či?sorry je sviatok tak asi nie....daj pokoj a chod sekat machra niekam inam lebo nam tu lezeš na nervy
hapyend/fakt by si mal vazit slova, nie je to pekne. ved je to predsa kazdeho vec, ona tu nechcela citat urazky, tak sklidni hormon:)
Uznic, ano do riti si ho picham. Horsie je ked mas doma len taky aloe vera.
uznic maš pravdu vyskušam to čo to spravi možno budem spokojnejšia :D
Stetka nie vzdy berie prachy, v lepsom pripade to robi zadarmo, lebo az taka je zufala!
milenka.x/ co keby si si nechala poradit od /hapyend/ s tym kaktusom? on s tym ma skusenosti, tak radi. pekne od neho:)
založ si vlastnu temu kde budeš uražat ludi a svoje pubertacke haluze smerovat na inych ludi lebo už si trapny...a pokial viem štetka bere za to prachy no asi maš malo info o milenkach a o kurvach,ved akoby aj nie ked maš možno len 15 rokov...