milenky...chlapy čo si o nich myslite?

hapyend

milenka to ty by si sa mala vratit do skolskych lavic a ucit sa gramatiku, nielen ze si radodajna, este aj pologramotna!

hapyend

Uvedomujem si ze som to prehnal, myslim si ze na tomto fore by mala byt zakazana tema ktora hovori o tom, ako je povolene byt milenkou, bez nejakych moralnych obmedzeni.

milenka.x

prečo by som mala byt zufala,mne to vyhovuje že pride a zas odyde...nemam zaujem sa viazat a ty chod radšej buvat lebo rano škola vola...či?sorry je sviatok tak asi nie....daj pokoj a chod sekat machra niekam inam lebo nam tu lezeš na nervy

uznic

hapyend/fakt by si mal vazit slova, nie je to pekne. ved je to predsa kazdeho vec, ona tu nechcela citat urazky, tak sklidni hormon:)

uznic

milenka.x/ co keby si si nechala poradit od /hapyend/ s tym kaktusom? on s tym ma skusenosti, tak radi. pekne od neho:)

milenka.x

založ si vlastnu temu kde budeš uražat ludi a svoje pubertacke haluze smerovat na inych ludi lebo už si trapny...a pokial viem štetka bere za to prachy no asi maš malo info o milenkach a o kurvach,ved akoby aj nie ked maš možno len 15 rokov...