chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
"AdamKrt
Včera 20:18
milenka.x: to chces povedat, ze JEHO manzelka o vas dvoch vie ??? A vsetci traja ste uplne spokojni ???"
------------------------------------
mozno si vsetci traja spolu zasukaju a obidve zenske potom nadranom vyplakavaju :D a chlap je spokojnucky, lebo je obklopeny dvoma naivnuckymi pipkami :D
Uznic, manzelka si bola s kamoskami sadnut po dlhom case :) Uz je doma dobru noc
:D
ja tiez pojdem haju, ale mozme sa tu stretnut inokedy, pokial sa tu nebude velmi nadavat.
milenka.x, hapyend, prajem vam dobru noc
Zaujimave nazory... vidim ze niektorym ludom trosku chyba charakter - ale zivot je taky, spiny a hovada vzdy boli a su...
A niektore chudery/chudaci by sa mali naucit pravopis
len si tu diskutujte ja idem radšej spat..
hapyend/prepac, ale keby si zil v harmonickom manzelstve, tak tu nesedis, vobec na tu temu nereagujes, ale venujes sa niecomu konstruktivnemu.napr., svojej manzelke
uznic mylis sa, zijem v harmonickom manzelstve, prisaham. Jednoducho sa mi to bridi, nic viac nic menej.
hapyend/ nemas ty s tymi "milenkami" nejaku osobnu skusenost? nemyslim teraz na to, ci si mal milenku a odkopla ta, ale mozno si zena, ktoru manzel podvadzal s milenkou alebo si este dieta, ktoremu sa rodicia rozviedli a bola v tom milenka. hm? nieco z toho bude, lebo ty nekompromisne sudis "milenky" a keby cital akykolvek psycholog tvoje prispevky na margo tejto temy, tak by mi dal za pravdu, ze si tu riesis svoje problemy. ja sa ti nevysmievam, ani nic podobne, len si robim nazor na teba. a som presvedcena, ze je spravny
ako to ty možeš napisat že som radodajna ked mam roky jedneho chlapa...a potom že tu neuražaš ludi??????????