milenky...chlapy čo si o nich myslite?

milenka.x

dobre to je tvoj nazor ale podla mna šlapka je ta čo postava na krajnici alebo v bordeloch a berie za to prachy!

milenka.x

ja tu uražam?ja nikoho neuražam...ja tu nikoho nenazyvam šlapkou ani lacnou štetkou tak si prečitaj prispevky nižšie!!!!

milenka.x

ak si si nahodou nevšimla-nevšimol v tejto teme nejde o pravopis ale o milenky a ak sa nemieniš vyjadrovat ako dospeli jedinec na čo si tu?na uražanie ludi si založ temu vlastnu.o živote viem určite viac ako ty aj z počutia ženatych mužov,preto som sa rozhodla ist touto cestou,žiadny zavazny vztah nechcem a ani zatial neplanujem.

milenka.x

no ako vidite padli tu rozne nazori na milenky...dokonca aj neopravnene uražky mladych pubertiakov ale to treba brat s rezervou,ved oni raz dospeju,možno.nechapem ludi čo chodia na toto forum len preto aby tu mohli uražat ludi.nikto tu nikoho osobne nepozna,ma to byt obyčajna diskusia a ak sa mi nepači ta tema idem na inu a nebudem vedome osočovat niekoho koho vobec nepoznam.mna osobne ani jeden z tych "nazorov"ak to tak možem nazvat neurazil len ma presvedčil o tom že na toto forum chodia prevažne mlade detska čo nevedia čo je život a ani to čo ich može stretnut.teraz su zastancovia moralky a sebaucty no o 5 rokov budu mat na to iny nazor a možno budu mat aj 3 ženy naraz.alebo aj tie mlade žaby čo tu vypravaju o štetkach....čo dodat stači len popriat im aby sa nezalubili do ženateho lebo budu "štetky"

unt1tled

Ja osobne odsudzujem cudzoloženie, ťažko povedať koho je to vina, či milenky, toho chlapa, jeho ženy.. alebo rodičov čo ich vychovali. Kto si ako zariadi tak má, viem, že poniektorí môžu namietať, že niekedy sa tomu jednoducho nedá zabrániť (nevere), ale určite sa da minimalizovať lepším a hlavne dlhodobejším spoznávaním partnerov pred samotným sobášom. Je mi naozaj ľúto aký je súčastný svet povrchný a aké hodnoty sú momentálne vo svete na prvých miestach. :(