chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
ano a prečo by za tou svojou štetkou šiel ked sa chce len porozpravat a prečo by tej svojej štetke volal ked ma volnu chvilku a prečo by tu svoju štetku bral von ked vie že sex mat nebudu!jasne idem ja radšej offf
ahoj milenka, moj nazor na tvoju temu je taky,ze chlap,ktory je nespokojny v manzelstve si urcite hlada milenku...pokial nema snahu to s manzelkou riesit.
Preco by mal platit uprimnej stetke v bordely, ked moze mat to iste od neuprimnej stetky a zadarmo?
sisa89 ja som nezakladala tuto temu aby som tu niekoho uražala ale ako nazveš chalana ktory ti nadava do kuriev a šlapiek a vobec ta nepozna.nevie o tebe vobec nič.ved je to trapne.mali by sa uvedomit najprv ženy ktore vlastny muž podvadza.niečo toho chlapa muselo viest k tomu že si našiel inu
aha tak podla teba su milenky to iste ako tie čo si zašukaju za prachy a už nikdy viac sa s tym chlapom nestretnu?milenka ktora ma dlhodoby vztah so ženatym mužom ktory nie je len o sexe ale aj o rozpravani a vzajomnom pomahani je šlapka.dobre aj to je nazor.tak keby to bolo len o sexe prečo by muž kvoly milenke riskoval manželstvo,keby ju nemal aspon troška rad a nevažil si ju tak by si našiel babu na jednu noc.si myslim
tie v bordeloch su kurvy tiez..vam milenkam ide mozno o dobrodruzstvo,vasen taky neviazany vztah vam vyhovuje (niektore sa chudence do milenca zalubia,tie by som kurvami nenazvala tych mi je skor luto),a tym v bordeloch ide o prachy ..v podstate nevidim rozdiel vo vypocitavej milenke a stetke v bordeli.A milenka naco si zakladala temu ked nevies prekusnut nazor ludi a hned ich tu nazyvas pubertakmi a mladymi zabami.No vies podla mna su to skor ludia ktori maju charakter.
V bordeloch su uprimne kurvy, pretoze je jasne, co chcu a za co to chcu. Milenky su neuprimne slapky a navyse casto nevedia ani pravopis.
chcela si nazor,ten si dostala,ak sa ti nepaci,tvoj problem,medzi tebou a tymi v bordeli az taky rozdiel nie je.
a čo su potom tie v bordeloch?ked my milenky sme kurvy?
no proste uprimne povedane od chlapa- kurvy su to