chalani,čo si myslite o milenkach...su to nejake zrudy čo ničia manželstva alebo je to vina chlapov že si ich hladaju...kto je na vine ak sa rozpadne manželstvo kvoly milenke?manželka,muž či ta milenka?
milenky...chlapy čo si o nich myslite?
povedala si to ty...ze s nim mas roky vztah a ma male dieta...takze?ako to teda je???
kto povedal že to dieta splodil ked som už ja s nim mala vztah...???a ty adam ked je to tvoje manželstvo take harmonicke čo tu zasa robiš?prečo reaguješ na taku temu o milenkach?to je tiež len vo hviezdach.mne osobne to tak vyhovuje,nechcem si chlapa omotavat okolo prsta,mam svoj život,on ma svoj,nikdy som nepovedal že sa milujeme,mame sa radi a važime si jeden druheho...a to mne k štastiu zatial stači.keby som chcela iny vztah najdem si slobodneho ale to ja zatial neplanujem...
Ale sa to tu pekne rozrastlo. Predpokladam, ze miestne milenky su nejake mlade cucoriekdy, co si ulovili starsieho a kedze dnesnej mladej generacii je zvacsa prirodzene sexovat hadam este aj pred pubertou, tu si prisli vylievat srdiecko, ake su proste charakterne.
Mam pre to ale otazku:
-preco nie su schopne najst si normalny vztah so slobodnym muzom a chovaju sa ako moralna spodina, stoka, ktorej je dobry aj neverny chlap podvadzajuci svoju manzelku ? Asi im je to jedno a to ukazuje ich "kvality"...
==========
Furia:
je jedno, co sem vytahujes, nic to nema spolocne s tym, co robis. Len tak na okraj, to co si pisala je uz davno vybavene a situacia je uz uplne ina :)
A ci ma priatelka podvadza ? No, taku otazku si kladie vela muzov, co ziarli, ale pravda je zatial vo hviezadach, pokial sa nezjavi inak :)
Rada odputavas pozornost od seba, ked vytahujes uplne ine temy v teme o milenkach ? To nic nezmeni na fakte, ze si, kto si.
pre milenku x
ja mam len jeden dotaz-pises ze s tym tvojim mate vztah uz roky...ale ze neopusti zenu,ktoru uz davno nemiluje,lebo ma s nou male dieta...takze ak tak velmi miluje teba,ako je mozne ze behom vasho vztahu splodil so svojou manzelkou ktoru nemiluje a s ktorou nespava dieta?????
v takychto pripadoch plati jedine - obratte si situaciu a predstavte si, ze by sa toto stalo vam.. ako by ste vy reagovali? dufam teraz nezacnete s vecami typu - pochopil/a by som to, lebo by som si myslela, ze chyba je vo mne - je to smiesne.. btw - v zivote plati, ze sa kazdemu v zivote vsetko vrati - ci uz to bolo dobre alebo zle..
a pre autorku temy - ako tu uz niekto spomenul - preco nedokazes akceptovat aj negativne nazory(hoci aj s nadavkami)? vyrovnany a vyzrety clovek nad podobnymi vecami len mavne rukou a nema za potreby stracat na urazajucich ludi slova, no nie?
a ako tu bolo spomenute, ze normalne fungujuci vztah je len o vydrziavani a sexe - rozhodne nesuhlasim, pretoze moj vztah taky nie je a vsetkym naokolo by som dopriala taky vztah ako mam ja :)
tiez si budem mysliet o milenkach asi to co vecsina ludi. nech su to zeny z akejkolvek spolocnosti. pre mna su milenky len spodina na samom dne. videl som vela vztahov do ktorych sa vkradla milenka. niektore vztahy sa pozbierali a zachranili to co sa dalo. ale niektore to poznacilo rozvodom a nechcel by som byt na mieste zeny a uz vobec nie deti.deti niesu hlupe a aj ked si dospeli mozno myslia ze oni to nechapu, chapu to az prilis dobre. a ma to hrozne nasledky na ich psychyke. nikto mi nezmeni moj nazor. je to proste zena ktorej nerobi problem vidiet ako trpia druhi.
zalezi aj na tom,akeho chlapa si milenka, ak ti to takto vyhovuje a netrapis sa tak uz je len na nom ako to vsetko vyriesi na dvoch stolickach sa neda dlho sediet.je to smutne,ale takychto pripadov je neskutocne vela,ozaj toho spravneho partnera si musime premyslene vyberat.tak vela sil..
Ved sama si pisala ze ste spolu len kvoli sexu, tak ze si stetka!
Milenka ja som si precitala celu diskusiu a ano je pravda ,ze niekt.prispevky aj voci tebe uz boli prehnane..ale aj ty si sa zoparkrat nevyjadrila na adresu diskutujucich prave najlichotivejsie co som aj napisala v predoslom prispevku.
Vies a mas pravdu v tom,ze niektore zeny si v podstate o neveru koleduju..ale ak chlapovi zalezi na manzelstve tak to riesi a ked uz vidi,ze s tou zenou to nema zmysel tak sa rozvedie. Vam dvom mozno taky "vztah"vyhovuje ale podla mna je to voci manzelke a detom toho chlapa nefer.Proste to je moj nazor a ty mi mozes povedat,ze som mlada zaba,ze za 5 rokov budem rozmyslat inac.Ale na to ti poviem,ze nie pretoze ja uznavam urcite hodnoty ktore mozno ty na vedomie neberies.A moj nazor na milenky prosim ta neber ako utok na tvoju osobu.:)
A preco nie?