milenky...chlapy čo si o nich myslite?

milenka.x

dievča ty to tu volako preživaš nie?ano so ženou nemal sex aj dva mesiace,už nemala pre neho ani pekne slovo tak čo čakala od neho...som s nim pre potešenie,preto že si s nim uživam každu chvilku-aj bez sexu,rozumieme si...

[zruseny17]

ber si priklad z FUURIE,ta si nechava platit autom...bytom...preco s nim spis zadarmo?ked ho ani nemilujes???

[zruseny17]

a pises ze sa mu zda sex raz za dva mesiace malo...takze s tebou je potom len kvoli sexu,nie???ved sama pises ze chlap hlada to co nema doma...tak ak nema doma sex tak ho hlada inde...teda u teba...takze nie reci a porozumenie,mila moja,ale len SEX...takze co je z teba???presne to co pisali ti predo mnou...

milenka.x

ona sa tiež obzera po inych mužoch,su spolu len kvoly dietatu.a ja nechcem aby sa ku mne nastahovat a nebodaj si ma vzal za ženu...to ja ešte nechcem...mam ho rada ale na take niečo treba lasku

[zruseny17]

a namiesto toho aby sa s nou porozpraval a nejak to s nou riesil si nasiel teba...tak to je fakt vyhra...a preco to tajite???preco jej to nepoviete?nech ho posle niekam...radsej by som bola sama jak mat takeho manzela...

milenka.x

jeho manželku ja velmi dobre poznam,viem čo je zač...nikto tu nepovedal že on od nej žiadal sex každy den ale raz za dva mesiace je aj na kona vela...už len tolko

[zruseny17]

hm takze s manzelkou im to neklapalo...a to zistil ked mali spolu rocne dieta?a ty ju obvinujes ze ona je vinna lebo s nim nespala???vies co je to starat sa o rocne dieta???myslis ze ty by si popritom mala chut na sex kazdy vecer???tak on je pekny hajzel a ty sa mozes hanbit,si fakt chudera,spavat s chlapom co ma male dieta...a urcite ti kecal ako ho zena doma nechape a nespi s nim ze??ale ze sa stara o male decko to vam nevadilo...dufam ze sa ti to vrati!!!

milenka.x

moj vztah s nim trva 3 roky a dieta je stare 4 roky tak o čom točiš neviem.a zrudy a štetky a kurvy je pekny rozdiel!!

[zruseny17]

a nechapem preco by adam nemohol reagovat?aj ked nezdiela tvoj nazor...ved ty sama sa v uvode pytas ci su milenky "zrudy"...a ked ti niekto napise ze su,tak sa urazas...