milenky...chlapy čo si o nich myslite?

AdamKrt

milenka.x:

uz v prvej vete si to krasne vystihla. Zrudy, ktore rozbijaju manzelstvo...

To mas nejaky problem najst si niekoho slobodneho na nezavazny vztah, ze musis hladat medzi zenacmi ???

A ked si aj najdes niekoho slobodneho neskor na vazny vztah, nebojis sa, ze ked zisti, aka si, alebo si bola, tak Ta kopne s prepacenim do zadku, aby si letela odkial si prisla ?

Len tak mimochodom, nie som zenaty, ale slobodny a zadany :) A ze sa tu vyjadrim k nejakej teme ? Mna zaujima X roznych dalsich tem.

milenka.x

počuj ty si ozaj taka nechapava či čo...ja nemam od neho žiadne auto byt nič...na všetko som si zarobila svojim usilim,on s tym nema nič.nie mne to nepripada že robim niečo zle.Vianoce travi doma to je pravda a aj ja Vianoce travim doma so svojimi rodičmi.na Novy rok bol somnou na chate a s mojimi priatelmi.takto je to super,neviem si predstavit že by som s nim žila v jednej domacnosti,som zvyknuta si sama kralovat vo svojom byte.a ak raz na mna pride taka chvila a budu mi tykat biologicke hodiny tak si najdem lasku...zatial však nechcem

[zruseny17]

no este ze si mi to teda objasnila...mas byt,auto...vsak eskort vynasa dobre,nie?
fajn,zi si teda ten svoj zivot,ja ti tvoje presvedcenie neberiem,len nechapem ze ta ani trosku netazi svedomie...vsak by som sa musela hanbit uz pri pohlade do zrkadla...

kaciatko7

inac, nechapem take dievcata a zeny, co si od vztahu so zenatym nieco slubuju. ved ked nebude jedna milenka, najdu si druhu. a keby tu svoju milenku mali naozaj radi, tak by sa jednoducho rozviedli a planovali by si s nou buducnost. no neviem, vsak nech si kazdy robi, ako chce, mne je to v podstate jedno, ale to sklamanie, ze ma ma naozaj niekto len na sex a aby usetril, by mi naozaj vadilo. co je na tom prijemne, byt milenka, ktora aj tak musi cakat, kym ma dotycny na nu cas. a nech si milenky uvedomia, ze napr. aj na take Vianoce budu sediet doma smutne a ten ich princ na bielom koni bude travit chvile v rodinnom kruhu. nie je lepsie sa orientovat na niekoho nezadaneho, budovat si vztah a zaroven nerozbijat niekomu rodinu? viete ako sa hovori NEBUDUJ SI STASTIE NA NESTASTI INEHO.

milenka.x

ano mala som dvoch ženatych a neviem či nechapeš či maš belmo ale ja vztah nechcem,zatial nemam zaujem o normalny vztah,pači sa mi to ako to je,mam svoj byt,svoje auto,svoju pracu a všetko vlastnym pričinenim nie od muža...mne je takto zatial dobre.a využivat sa nenechavam,aj ja mam z toho dobry pocit ked sa s nim možem porozpravat,nechodi si ku mne len zasexovat a vyplakat sa ako si to ty mysliš...

[zruseny17]

tak ty len zenacov???hm...to je pekne ze sa nechas tak vyuzivat:)a nejaky normalny vztah by si nechcela?ci slobodni ta asi ani nechcu ked im pri otazke "draha, kolko si ich mala predo mnou?" odpovies- "milacik,ja len zenatych"...:)))
ale vsak kazdy sme nejaky,nie?:)))

kaciatko7

podla mna si chlapy hladuju milenky z tychto dovodov:
-v ich vztahu im to neklape (sex, porozumenie...)
-dobrodruzstvo
-zamiluju sa (alebo zahladia) do druhej, no nechcu sa zbavit pohodlia a istoty pri tej svojej, osvedcenej
-setrnost (lepsie jedna zadarmo a stale k dispozicii, ako slecna, ktorej musia zaplatit)
neviem, to je moj nazor....nepoznam, neorientujem sa na zadanych

milenka.x

jasne moja už v 13 rokoch som podla teba mala vztah zo ženatym mužom s nim som bola dva roky a teraz mam druhy 3 ročny vztah zo ženatym mužom kedže mam "18"rokov....šikovna si....

kaciatko7

AdamKrt, mas pravdu, podla mna nie je spravne kopirovat, co kto si pisal na inej teme. podla mna, to, co sa pise na teme, ma aj v nej zostat. lenze, vies, ako to tu chodi, ludia, ked nic ine na niekoho nemaju, radi si pomozu aj prispevkom, ktory mozno ani s danou diskusiou nesuvisi.

[zruseny17]

tak tieto tvoje myslienkove pochody sa daju ospravedlnit jedine tym ze mas asi tak nejakych 18...inak nemam slov...