Ako schudnut IBA z brucha?

Príspevok v téme: Ako schudnut IBA z brucha?
viewerin

S postavou som inak celkom spokojna, som skor nizsia (163cm) a mam okolo 53 kg, to si myslim, ze je tak akurat. Ale miery mam 90-75-92, hlavne ten pas a brucho mi robia problem. Ako na to? Diety drzat nechcem, lebo sa bojim, ze schudnem z nespravnych miest, z prs. Tak teda cvicenie by pomohlo? Chcela by som dat aspon 10 cm dole z pasa. Ake cviky? Pocula som, ze z brusakov rastu svaly pod tukom a brucho bude este väcsie :( Poradi niekto ako schudnut z brucha? Ale len brucho...

Milena79

Ahoj, myslím že je nejlepší zkusit nějakou lehkou dietu. Zkus se podívat tady www.testado.cz zkoušela jsem tu krabičkovou a pomohli mi to.

marculienka55

podla mna cisto len z brucha sa neda schudnut. su oblasti, ktore idu lahsie a niektore zase tazsie dolu, ale ty si proste nevyberies :D

annajamb135

Ideálne je cvičiť čele telo, nie iba jednu časť, rozdeliť si to na dni v týždni a rôzne cvikly kombinovať

zuzfed

nie je dobré sa zameriavať iba na jednu časť tela, keď už chcete chudnúť a cvičiť kombinovala by som celé telo

sheetaldubay

We don't take the time to give our illustrious clientele our list of hot call girl. Our client is a member of high society and a refined group of individuals who seek satisfaction in life.
sheetaldubay.com

vilka214

Cisto len obycajnymi brusakmi z brucha podla mna neschudnes, to potrebujes posilnovat viacero svalov, cize potrebujes viacej cvikov.

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.