Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niekto nema skusenosti s uzivanim Femibion 800.
dakujem Zuzana
Femibion 800 - skúsenosti
dokedy ho brala? berie sa väčšinou až kým žena neprestane kojiť pretože dieťa musí dostávať vitamíny pravidelne aby správne rástlo. A potom už predsa po kojení dieťa začne dostávať vitamíny aj zo stravy :-)
martinka ty tie vitaminy beries najma kvoli dietatu. Cize ich beries dovtedy pokym ich mas ako dietatu odovzdat :) tym myslim ze pocas tehotenstva a aj po ak kojis samozrejme
pat tabliet denne? vitaminov? to naozaj je lepsie ich nahradit jednou s obsahom vsetkych. Dokedy si ho brala? alebo ho este beries?
Existovať síce existujú, ale..tu nastáva ten rozdiel. Mne v tehotenstve gynekologička odporučila mnoho vitamínov. Jedla by som asi päť tabliet denne. Avšak po pátraní som zistila, že femibion obsahuje všetky tie vitamíny, čo potrebujem brať v jednej tabletke. U mňa vyhral práve z tohto dôvodu :)
Silvinka79 na zaklade coho si sa pren rozhodla? co ta na nom zaujalo? ved existuju aj ine vitaminy ktore ju tiez v tomto obdobi prospesne nie?
silvinka nie si sama, co o tom nevedela :) cize nic si z toho nerob. Takze si si nieco z toho aj vzala a pomohli sme ti? :)
Preco by to nemala byt spravna volba? :) mala by si si uvedomit, ze obsahuje aj ine vitaminy, ktore su pre dietatko dolezite. Nie len kyselinu listovu.
silvinka ty ho uz aj uzivas alebo este sa len chystas? ja som tiez nad nim rozmyslala, len neviem ci je to ta spravna volba, ci by mi nestacilo brat len samotnu kyselinu listovu.
SIMKA214 ahoj!
pozrela pozrela, viackrat a uz tomu celkom rozumiem. Nikdy by mi nenapadlo, ze taketo vitaminy mozu v tehotenstve pomahat a co vsetko vlastne obsahuju, ze naco su tie jednotlive zlozky potrebne. Tu som sa dozvedela vsetko :) je to parada.
Po potrate je dobre brat pretoze sa sliznica da rýchlejšie a lepšie do poriadku a po potrate s kyretazou sa odporúča aspon pol roka počkať