Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niekto nema skusenosti s uzivanim Femibion 800.
dakujem Zuzana
Femibion 800 - skúsenosti
ahojte kočky mám na vás jednu otázočku :) môže sa brať aj keď už má žena za sebou potrat? nemôže nastať nejaký problém? a po akom čase po potrate sa odporúča snažiť sa o bábätko?
to sa ti ani necudujem, ked budete mat prirastok v rodine, to je vzdy radost :) so susedou sme sa stretli, bola u nas chvilu na kave, hovorila, ze si kupila nove balenie a ze ho berie. Tak dufam, ze im to pomoze.
máš nové info o susede? my sme boli cez víkend na návšteve u sesternice a oznámili nám, že čakajú bábo, tak sme sa rozprávali, na čo by sa mali pripraviť, či by mala brať nejaké vitamíny a jedno s druhým. A hovorila mi, že jej ho odporučil lekár, tak že ho hneď začala brať ako jej doktor oznámil, že je v tom :) veľmi sa teším z toho
minuly rok v maji som femibion zacala brat a je to sto a jedno. Mam ovela viac energie. :) A asi pred tyzdnom som sa so susedou rozpravala, ze akurat sa snazia o babatko, ze dufa ze sa im postasti, tak som jej dala balenie v ktorom este nieco zostalo, nech vyskusa, ze jej len prospeje a bola som si kupit nove. Tak som velmi zvedava, ci ho uziva a ci sa im postasti :)
toto je to, ze naozaj velke mnozstvo zien si neuvedomuje dolezitost kyseliny listovej najma v tehotenstve :) to si myslite, ze by ju gynekologovia odporucali len tak pre nic za nic?! :)))
zaobist sa zaobide, ale je lepsie, ked dieta dostane tie vitaminy, co femibion obsahuje. Pretoze napomahaju spravnemu vyvinu mozgu a su dost podstatne aj preto lebo pomahaju dietatu aby lepsie, ostrejsie po narodeni videlo :) ono sa to ani nezda, ale je velmi prospesny, aj pre maminu aj pre malinke.
načo vlastne je potrebné brať kyselinu listovú alebo femibion? Bez toho sa dieta v brusku nezaobide? Alebo?
silvinka79
neviem ci si si pozrela ten link, co ti poslala, ale tam sa dozvies vsetko :) ak by si nieco nevedela kludne mi napis, ja som ho brala pri oboch detoch a obe su zdrave a velmi aktivne :)
aj si ho zacala brat?
v com je iny? chcela som Ti to vysvetlit ale neviem ci by si ma spravne pochopila, preto si skus o tom nieco precitat www.femibion.sk a snad to pochopis :)