Femibion 800 - skúsenosti

vcelka

martinka veď áno uvedomujem si to, preto som aj napísala, že to budem brať aj naďalej, kým to bude treba, predsa len keď už konečne došlo na to, tak nech je všetko dobré bez problémov, lebo keby čosi nastalo, tak by som si to vyčítala, ale tak budem myslieť pozitívne aby všetko šlo ako sa hovorí, že po masle :)

imka13

Asi tak. V brušku keď je maličké, tak jedine my mu vieme pomôcť. Dožičiť mu, to čo treba. Tie vitamíny, aj tú kyselinu listovú napríklad, ktorá má veľký vplyv. Ale taktiež aj mnohé iné.
Tak prečo nepomôcť, keď to vieme urobiť?

sissiny

vystihla si to. Tie pocity, ked je zena tehotna to sa podla mna opisat ani neda. Aspon teda ja to neviem, podla mna si to treba zazit. Ten pocit radosti, nekonecnej lasky k malej fazulke. K dietatku, ktore este len rastie. Ktore musime vlastnym telom chranit a dat mu co potrebuje ;)

martinka090

To by bol nezmysel, keby si ich vysadila, to by nebolo k nicomu dobre, pretoze teraz ich bude to rastuce babatko v brusku potrebovat este viacej ;)

vcelka

aj som si od radosti podskočila :) asi tak ten pocit je nadovšetko, krajší pocit ako nosiť dieťa pod srdcom asi ani nepoznám! čo sa týka tých vitamínov, tak tie užívam stále a aj budem, to nemám v úmysle vysadiť, najmä nie teraz keď sa nám pošťastilo :)

martinka090

vcelka podla mna pre zenu je takato sprava najviac. Vidiet tie dve ciarky to je pocit, ktory sa ani podla mna neda opisat slovami, to pochopia len zeny, ktore si tym prejdu, ktore to zaziju. No hlavne vela zdravia!

eskii

...kľudne môžeš skákať, podľa mňa je to super správa. Už len teraz sa snažiť dať dieťatku všetko, čo potrebuje v brušku. Aby rástlo ako má a najmä aby bolo zdravučké, keď príde medzi vás :)

vcelka

veru, mamina vedela o čom hovorí, keď mi to hovorila - test mi ukázal dve čiarky a ja od radosti by som najradšej skákala!

dobibina

no bolo to pre mna dost narocne...aj muz to so mnou prezival...ale som rada, ze v dnesnej dobe uz mame moznosti...aj co sa tyka vitaminov...ze jestvuje doplnok akym je Femibion, ze obsahuje vitaminy, ktore pomahaju, ktore prospievaju pri snazeni aj v tehotenstve...lebo coraz viac sa mi potvrdzuje, ze s vitaminmi, respektive s ich nedostatkom ma problem vela zien...

Najčítanejšie články