ahojky..volam sa vera a mam 15..chcela by som od noveho roku schudnut a hladam tu kamosku priblizne v mojom veku,ktora ma tiez rovnaky problem ako ja...proste pisali by sme si maily,pripadne cez icq ze ako sa nam dari v chudnuti..co papame a tak:)..a davali by sme si spolocne rozne rady..v kazdom pripade nechcem ziadne drasticke diety..prosto zdravo schudnut:)..ak mas zaujem,tak napis na moj mail lolinka666@zoznam.sk alebo aj sem napis odkaz a ja ta skontaktujem..dakujem moc papa
CHUDNIME SPOLU
t!nna ja som truba na ranajky som si dala 3 kusky kolaca =((...inac rano som sa vazila a mam uz 49 =)))...jako som z toho strastna...a vcera som vobec necvicila ale zato som bola asi hodinku a pol vonku s kamosmi cize to je jak keby som bola na prechadzke :)..ale dneska si uz pojdem aspon 20 minut zacvicit
brittany....tak dnes huura konecne nemam nafuknute bruchoa konecne sa mi osvedcilo ze ked jes viackrat pomenej a cvicis=))JE TO DOBRE MUSIME VYDRZAT=)...a co sa tyka yogy vzdy ma lakala ale newiem sa k nej dostat u nas niesu ziadne kurzy a doma?..no newiem co ked zle budem cvicit a ani nepoznam cviky
yoga super na vsetky zdrav. problemy
ja zas po tom kolaci mam nafuknute brucho pred tym som ani nemala :((((
princezna ked to budes robit dlhsie tak uplne si na to navyknes a potom schudnes vela :))..tomu ver :D..zo zaciatku to prve kilo pojde pomaly ale potom uz to bude lepse
princezna....tak s tym papanim to mas dobre=)ale ako brittany hovorila..daj si aj veceru...ale medzi tym nehladuj len dostanes zachvat zrania a konec=)papkaj aspon5krat po menej..ALE to nieje vsetko skus si aspon3krat do tyzdna zacvicit=)pol hodinku=)
brittany....tak ja som si tiez teraz dala take keksiky=(((,...ale uz mam menej nafuknute brucho=)))
a nevies priblizne za kolko?
princezna podla mna to pomoze ale daj si ece na veceru jablko...a schudnes aj thak nemaj strach =))
na ranajky rozok so syrom :)...na obed zemiaky s masom ale maso som nejedla ale mne to vobec nechuti...a na veceru jeblcko..ale :(...mama robila kolac a ja som si dala 4 kusky =((...je mi normalne zle :((...ja sa vazim kazdy druhy den a hned rano jak vstanem..lebo kedy som sa vazila vecer thak mam o kilo vac :)))..rano je to najlepsie