CHUDNIME SPOLU

Príspevok v téme: CHUDNIME SPOLU
lolinka

ahojky..volam sa vera a mam 15..chcela by som od noveho roku schudnut a hladam tu kamosku priblizne v mojom veku,ktora ma tiez rovnaky problem ako ja...proste pisali by sme si maily,pripadne cez icq ze ako sa nam dari v chudnuti..co papame a tak:)..a davali by sme si spolocne rozne rady..v kazdom pripade nechcem ziadne drasticke diety..prosto zdravo schudnut:)..ak mas zaujem,tak napis na moj mail lolinka666@zoznam.sk alebo aj sem napis odkaz a ja ta skontaktujem..dakujem moc papa

lolinka

..inaak babky pocuvajte..co keby sme si raz za tyzden dali ten ocitovaci den??..ze by sme proste cely den jedli iba ovocie a zeleninu..aa strassne moc vody by sme pili..zee by sme ho mali co ja viem..napr v stvrtok kazdy tyzden..to by nam nemalo skodit a na dasli den by sme mali aspon mensi zaludok a menej by sme pojedli..pls vyjadrite sa papa

brittany

smile 17 newiem ci nejako z brusakov viditelne schudnes..to sa ti len spevni svalstvo na bruchu..a jaky je ten plan na mliecnu dietu??..napis ho sem a okomentujeme ho ze ci je dobry a ci s tym suhlasime =))a ked bude dobry tak sa don pustime

brittany

t!nna uz som dneska aj cvicila:)...spravila som pokrok lebo ja som taka lemra =))..jj ked sa odhlasis z obedou bude to dobre lebo ani ja nechodim do skoly na obedy lebo take kaloricke veci su tam vacsinou :/..a odkial si??

smile17

Ahojte mile damy, tak ja cvicim kazdy den 50 brusakov. ale vysledok zatial nie je vidiet. chcela som sa vas spytat, co vravite na mliecnu dietu? neskusime ju spolocne?

t!nna

holky...viete je to uplne super ked si takto radime..no zatial ete nie...ale keby sme sa pravidelne stretavali aby sme mohli kecat lebo fakt ked mam neaky zachvat zrania spomeniem si na to ze aj ine holky chcu schudnuta ovladnem sa...=))

t!nna

brittnay...tak ja som prave doobedovala..a jedla som zemiaky s kukuricou a cinskou kapustou..rozmyslam tak ze ako som robila na jar tohoto roku ze sa odhlasim z obedov a budem si doma robit ryzu,zemiaky cestoviny...pomahato..zasyti ma to a pritom to ma malo kalorii tak newiem=)

brittany

t!nna thak uz aj ja zacnem cvicit teda :)))...ja som mala na ranajky rozok zo syrom a dala som si aj 4 male medovniky :(...a co si obedovala??..ja som si dala cestoviny :)..a budem ich jedavat asi 3 krat za tyzden lebo mi chutia a obsahuju malo tuku a vela bielkovin :)..a ja stale pijem vodu

t1nna

brittany...takze ja som cvicila uz aj vcera vecer a cvicim kazde rano mam thaky plan cviceni...a vecer kalanetiku....na boky?..skus drepy vypady...lenze na to je mnoho cvikov jedno co ti pomoze a to uz pocitis zmenuy po 1tyzdni KALANETIKA..sice je velmi nudna ale uz po 1hodine citis sa inak..je to dobre =)spevnis cele svlstvo=)...co sa tyka jedenia dnes som papkala na ranajky hrianku so sunkou..mineralna voda...a ovocie..newiem preco ALE mam strasne nafuknute brucho =(

brittany

no baby ja mam 162 cm a 50kg...chcem to dat asi aspon na tych 45kg..budete dneska aj cvicit??ja zas brucho nemam take strasne ale mam velke boky :(..nepoznate nejake dobre cvicky na boky??

t!nna

lolinka....takze ja by som chcela spevnit brucho zadok a stehna...ja ich tucne nemam len take o nicom...spevnit a schudnut=)tak dobre cviky..ja cvicim dvoma sposobmi...raz kalanetiku ...alebo cviky brusaky drepy vyoady mam thake plany a to sa snazim dodrziavat