CHUDNIME SPOLU

Príspevok v téme: CHUDNIME SPOLU
lolinka

ahojky..volam sa vera a mam 15..chcela by som od noveho roku schudnut a hladam tu kamosku priblizne v mojom veku,ktora ma tiez rovnaky problem ako ja...proste pisali by sme si maily,pripadne cez icq ze ako sa nam dari v chudnuti..co papame a tak:)..a davali by sme si spolocne rozne rady..v kazdom pripade nechcem ziadne drasticke diety..prosto zdravo schudnut:)..ak mas zaujem,tak napis na moj mail lolinka666@zoznam.sk alebo aj sem napis odkaz a ja ta skontaktujem..dakujem moc papa

brittany

ale sa to tu rozbehlo :))...t!nna noo ty mas pevnu volu..ja radsej take pokojne chudnutie bez pohybu :(..:D..teda pohyb len ist ven s kamosmi a 15 denne cvicit..nic vac :D

kiara88

b-day-ja som na tom asi tak ako ty,skusam rozne diety uz asi 3roky a stale je to to iste...schudnem a potom priberiem,proste stale ten isty kolotoc.uz ma to nebavi a povedala som si ze od Noveho roku budem chudnut zdravo!vylucim uplne sladkosti,lebo tych zjem teraz kazdy den na kila a budem sportovat.od leta som tiez pribrala ale 6kg...

t!nna

dj hide...ale wed som jej nic zle nenapisala..ale je to poravda ked nic nejes..schudnes ale potom vies ako sa to skonci ..s zachvatom zrania...aj keby som jej to nenapisala a si vezme do hlawy ze nebude jest tak nebude je to len na nej..ja som mala tiez take obdobie ..a prislasom na to ze to nieje spravne..teraz sa snazim zdravo schudnut ale tak zatial sa dari ale pomaly=)

cobra

diety su pre zdraveho blbost,ženam sa lamu kosti večšinou kvôli večnym dietam,ryžova atd..menej papať,viac behať ,vydržať pravidelne,lebo potom je ten otrepaný jojo efekt.Potom ešte viac priberieš,

DJ HiDe

t!nna: nedavaj jej zle priklady..dievca si to vezme k srdcu, a naozaj zacne drzat dietu, co nebude spravne..zbytocne si poskodi metabolizmus..
osobne ju v tom podporujem, a myslim si, ze spravnejsiu volbu si v 15tich rokoch vybrat nemohla..drzim palec, nech ti to vydrzi ;)

t!nna

brittany...no tak cez prazdniny jasneze som chodila behat neskor asi tak o 10tej...ale teraz cez skolu..ja vstavam opol siedmej ...cize pol hoinka o siestej...no ked chces schudnut a myslis to vazne tak nic ta nezastavi=)

t!nna

princezna..noo podla toho akym sposobom chces schudnut..najviac schudnut newiem kolko mozem ale aj 3kila..KED NIC NEBUDES JEST ..NIC..lenze to nieje spravne lebo tam sa dostavi jojo efekt a este k tomu budes slaba,hladna a nakoniec sa prejes..ale ked si upravis jedalnicek a budes cvicit behat ...myslim ze1kilo hravo zvladnes

brittany

jaaaj a komu sa chce stavat o 6 ?? :DD...ja ked su prazdniny spim asi do 11 lebo idem spat po 2 v noci:)..a cez skolu sa mi nebude scet rano :)..ale sak ja uz neco vymyslim

t!nna

brittany...tak vies ja byvam na konci mesta..cize moc ludi nechodi po na sej ulici ktora ma asi5km..myslim ze aj v tvojom meste je nieaky chodnik alebo miesto pre sportovcov..napr park..my este mame potok kanalis a cez celu jeho dlzku spravili cyklisticky drahu kde som tiez chodievasla behat..a ked nemas kde a hanbis sa ...tak ja som chodila behat rano o6stej a to vela ludi este nechodila alebo vecer o 8smej