CHUDNIME SPOLU

Príspevok v téme: CHUDNIME SPOLU
lolinka

ahojky..volam sa vera a mam 15..chcela by som od noveho roku schudnut a hladam tu kamosku priblizne v mojom veku,ktora ma tiez rovnaky problem ako ja...proste pisali by sme si maily,pripadne cez icq ze ako sa nam dari v chudnuti..co papame a tak:)..a davali by sme si spolocne rozne rady..v kazdom pripade nechcem ziadne drasticke diety..prosto zdravo schudnut:)..ak mas zaujem,tak napis na moj mail lolinka666@zoznam.sk alebo aj sem napis odkaz a ja ta skontaktujem..dakujem moc papa

brittany

moja mama teeez stale toci o tom ze dietu nejsu dobre a ze ich nepotrebujem...a ze mam super postavu...ja mam take nervy z takychto reci ://

t!nna

brittany...mas pravdu velmi zle to tu je ale thak co uz=)...radsej ten ovocny den lenze skor cez tyzden lebo mama by protestovala ze co drzim "diety"ked mi netreba ...CHAPETE...ale zase by to bolo spravne lebo to co cez tyzden schudnut cez obedy v dobotu a nedelu priberiem...ale newiem u mna by sa to nedalo zrealizovat

brittany

podla mna je to tu strasne...sak clovek sa v tomto nevyzna kto a co napisal...hmm moj nazor:mliecnu dietu vynechajme a dajme si ten ovocny den..nebolo by lepsie keby ten ovocny den bol bud v sobotu alebo nedelu..co na to hovorite??

t!nna

lilonka...ja mam 15 rokov..kalanetika?...tak spociva v tom ze po 1..je nudna pretoze tam robis pomale cviky aspon 100opakovani lenze ja robim len 20-30lebo 100zvladne len ten kto ju cvici uz dlho..vlastne tych cvikov je tam dost a je to v tom ze musis vsetky cvicit inak ta kalanetika nema velky vyznam...ja mam knizku kalanetiky tam su tie cviky znazornene a popisane ..dost dobre=)...

t!nna

neznama....tak to sme vsetky co chceme schudnut=)..rady?..nooo..zhaname skusame=))mozno to pojde..len treba pohyb nic sladke zdravo a pomenej=)asi tak=) a cvic cvic cvic cvic!

neznama

ahojte aj ja sa pokusam schudnut no velmo sa mi nedari :( mam 168 a 57 kil velmi by mi helpli nejake rady ... ak sa mozem pridat
peknucky den vsetkym...:)

lolinka

..cavik tina...ty mas kolko rokov??..a inac ako sa ta kalanetika cvici??..v com to spociva?..ja by som to tiez rada vyskuasala..leen keby si poradila,ze ake cviky treba a tak..diiky moc..a vecer od tej deviatej tu budem aj ja a mozeme pokecat:)

t!nna

BRITTANY,SMILE17,LOLINKA...mozme vyskusat ci mliecnu dietu alebo ocistovaci den ..vyskusajme ...len ta mliecna dieta ..ked sa nahodou vratime k staremu dennicku nepriberieme naspat?...inak ja som z trebisova a vy ste odkial..inak newiem ale dost je to tu take nesystermaticke newiem co mam skor citat..a miesa sa mi to ale nevadi=))ja tu dnes budem od 9-10...mozte prist cakaam..a pokecame=)inak teraz som si dala graham rohlik od obeda o 5tej si dam ovocie a potom stop..a ked dostanem zachvat dam si jablcko...a este som zabudla o 8smej tak tu pol a tristvrte hodinku idem cvicit kalanetiku=)

t!nna

smile17...50brusakov?...ked ches schudnut to je malo=(...musis aspon 50 po 3serie...lenze to spevnis len brusko...ked chces schudnut musis vycvicit aj ine partie...ja napr cvicim od 6steho rocnika ale s prestavkami mam obdobia kedy necvicim a za tie4roky som skusala mnoho technik ...vsetky su spravne ale jedno som pochopila ak chces naozaj pocitit vusledky treba robit aj opakovania ..ako napor staci len 25-30brusakov kvalitnych a 3-4krat to zopakovat to plati ci drepy..a ine..a uz ako som hovorila KALaNETIKA JE VELMI UCINNA=)