CHUDNIME SPOLU

Príspevok v téme: CHUDNIME SPOLU
lolinka

ahojky..volam sa vera a mam 15..chcela by som od noveho roku schudnut a hladam tu kamosku priblizne v mojom veku,ktora ma tiez rovnaky problem ako ja...proste pisali by sme si maily,pripadne cez icq ze ako sa nam dari v chudnuti..co papame a tak:)..a davali by sme si spolocne rozne rady..v kazdom pripade nechcem ziadne drasticke diety..prosto zdravo schudnut:)..ak mas zaujem,tak napis na moj mail lolinka666@zoznam.sk alebo aj sem napis odkaz a ja ta skontaktujem..dakujem moc papa

brittany

aha..sak niekedy mozno vyskusam :)..a ked si chodila behat jak to znasalo tvoje okolie??moc ludi na teba cumelo??..lebo zas ked kazdy na mna kuka mne je to blbe :(

t!nna

brittany...tak to s tym fitkom no newiem..ja som vzdy bola taka ze tam nejdem tam nejdem lebo boze budu na mna pozerat ze co tu ja vlastne chcem ,ze aka som trapna..ale stym som uz skoncila...NETREBA SA HANBIT ZA SEBA ked sa budes bat nieco robit len preto za ta druhi budu ohovarat tak potom sa nikde nedostanes chce to odvahu...ked sa niekomu nepacis jeho smola..a ked ta ohovara tak len preto ze zavidi...ja som skusala chodit vsade zo zaciatku som sa hanbila ale teraz smola..ja si tiez chcem uzit zivot..a to iste vo fitku..ja sa za seba nehanbim

t!nna

b-day...ahoy=)tak to mas pravdu s tymi dietami ked som hladovala apo troch dnoch som schudla 3kila dostala som zachvat a pribrala na54...a to sa opakoivalo..teraz sa snazim iba nejest sladke co sa mi dari a jest zdravo =)...a samozrejme cvicit=))tak dufam ze to pojde a ked chces schudnes=)

brittany

b-day takyto kolotoc poznam :)..od kedy zacnes drzat diety tak len chudnes ale priberes..raz hladujes a den na to sa prezieras :)..to mi je zname ale uz to nejako menim =))

brittany

t!nna ja som do fitka nechodila..mne je to trapne...a nevim ci by kamsoky isli so mnu..s kamosku sme boli dohodnute ze budeme chodit behat a ani raz sme behat neisli :(..a co stoji vo fitku hodina??..a tam su neni taky ludia ktory na teba cumia jak na blbych,ze?? :)

b-day

No tak toto je nieco pre mna... Uz od roku 2004 drzim stale rozne diety, ked sa mi podari schudnut par kileciek, zasa sa prejedam a je to stale dokola... Po dietach uz nikdy normalne jest nebudete! Citim sa ako v zacarovanom kruhu, takze vam radim, bud sa s tym zmierte, ze mate o par kil naviac, alebo sa hybte a proste NEZERTE! :) V lete som bola konecne chuducka a odvtedy som pribrala zasa nejakych 6 kil... Som z toho uz chora, asi by som potrebovala pomoc...

t!nna

brittany...tak hej pokusam sa tak pol na pol do obeda 1000kj a potom zase thak=)..do fitka?chodila som vo februari az tak do juna potom som prestala..teraz chcem opat zacat ale nikto neche ist a sama sa hanbim tak ale asi sa premozem a budem chodit sama...co sa tyka sladkosti ...uz tiez dokazem odolat ..ale ete dnes si dam sladke kolaciky z vianoc a po nowom roku..NOWY ZACIATOK=)

brittany

s tym sladkym mas pravdu..musime to viac obmedzit..akoze mne to moc ani nechyba ale este sa musim zbavit chute na kolac...ty si davas maximum 2000kalorii??tolko som prijala asi na ranajky:(...a teraz som asi 15 minut cvicila :))..a chodievas do fitka??..alebo bola si tam uz niekedy??

t!nna

brittany..OMG..jak ti zavidiim ja tolko chcem mat=(((...ja sa teraz citim super ale nevazim sa az o tyzden chcem skusit=))...snazim sa dodrziat to aby bolo 2000kj na den a myslim ze sa mi to dari=))LEN musim obmadzit sladkodti dari sa mi to ale predsa si este zahryznem do nieco sladkeho=(

s|siy

vy ste fajne trafene hehe :D sak to vam diety vobec nepomozu a uz vobec ne miliecne..sak od mlieka sa tak brutalne pribera.. ja som bola u lekarky a povedala mi ze mam vynechat vsetky jedla ktor obsahuju mlieko no teda aj syr, potom normalny chlieb, a vsetko sladke... teraz jem iba celozrne rozky a ryby.. za tyzden som schudla asi 2 kila :D aj ked nic moc ale je to dost vidiet. a mam 15 vysku 169 s 52 kg.. ale este idem dole..sa drzim lebo uz 2 tyzdne som nela saldke...