ahojky..volam sa vera a mam 15..chcela by som od noveho roku schudnut a hladam tu kamosku priblizne v mojom veku,ktora ma tiez rovnaky problem ako ja...proste pisali by sme si maily,pripadne cez icq ze ako sa nam dari v chudnuti..co papame a tak:)..a davali by sme si spolocne rozne rady..v kazdom pripade nechcem ziadne drasticke diety..prosto zdravo schudnut:)..ak mas zaujem,tak napis na moj mail lolinka666@zoznam.sk alebo aj sem napis odkaz a ja ta skontaktujem..dakujem moc papa
CHUDNIME SPOLU
Ahojte potrebujem co najrychlejsie zhodit 12kil bez jojo efektu.Co mam jest?Pomoze mi toto? na ranajky 6:30 biely jogurt na desiatu10:30 pomaranc alebo jablko obed14:30obed v malom mnozstve
tak jeden krajec....tej vianocky som sjedla..ja newiem preco ale ja sa vazim aspon 5krat do dna chcem to obmedzit od noweho roku len raz za tyzden=)..sprvaila som si aj taky plan co budem jest ..teda vsetko zdrave ale do tych 2000kj na den..=)potom uz len pohyb a uvidi sa=)..teraz som si dala o5tej jogurt a zjedla som asi15pistacii...od teraz uz nic..dnes si co mala?
ach...a kolko tej vianocky si zjedla???lebo 100gramoc vianocky(to je jedna stvrtina) obsahuje okolo 1500kj..ale zas newim kolko gramov tuku..a ked si toho masa nezjedla moc thak potom newiem..ja navhu idem uz zajtra a uvidime :/
tak dnes som jedla...na ranajky vianocka...a obed polievka paradajkova a ryza s mesom=((newiem prco cvicila som vcera dnes rano..a stale mam nafuknute brucho...inokedy ked som si zacvicila a od piatej nic nejddla kazde rano som sa zobudila s chudim bruchom a 54kg...teraz po 1a pol sa zobudzam so 56..co mam robit?
:D..uz vies co budes jest zajtra??
brittany..ja mam 167 56...=)))sebakriticka?..ani nie..ja len proste sa neznasam=)
boze ty si ale sebakriticka..aj ja som taka nekedy..ja som na dovolenke pribrala 2 kg lebo som stale zrala pizzu a podobne hovadiny..potom tyzden po tom som skoro nic nezjedla...ja budem mat za necele dva mesiace len 14..a vyska 162cm a asi 50 kg..a ty jaku vysku a vahu??
brittany..ja mam 15..a ty mas kolko rokov a kau vysku?..my ked sme boli toto leto na dovolenke tiez som sa strasne bala ze priberiem lebo tam sme papkali kura na den a prost eziadny pohyb..uz som sa len tesila kedy pridem domof a schudnem to..lenze este tam na dovolenke som kazdy vecer behala 10krat hore dole v 4poschodovom dome..a vazila som52kg...bola som velmi nestastna lebo na dovolenke som pribrala pol kila...ked som prisla domof stale som mala nervy ze co tolko jem stale som si davala pozror lenze kazdym dnom som priberala a priberala newiem preco=(teraz mam56...a strasne chcem mat50=((..cvicim..lenze heh chce to velku zmenu lenze ja newiem ked sa citim fit a mam proste energiu na rozdavanie tak pride depka ze mne nepomoze ani pekna postava lebo mam skaredy ksicht..a tak nic z toho=((newiem ale potrebujem aj podporu=(
jaj noo :((...a kolko mas rokof??ja cez letne prazdniny som na tom bola psychicky zle..dosli sme z dovelenky a za cely den som zedla len rozok..a aj z toho som mala vycitky :(..potom som sa len prezierala a chudla a stale to islo thakto...k oktobri som mala 53 kg a vtedy som sa rozhodla ze musim schudnut
no jo...=(..treba nieco robit a preto sme tu=)..ale ked napr teraz mam nafuknute brucho..a uz mam take nervy ze nemam silu dalej chudnut...k tomu este depky..=(vsetko ma sere nielenze postava ale aj moja dusa=(