ALS - amyotrofická laterálna skleróza

Príspevok v téme: ALS - amyotrofická laterálna skleróza
m+m

Dobry den.Otvaram temu na toto ochorenie,nakolko sa o nom malo pise a je zopar ludi aj na Slovensku,ktori ju maju.Presiel rok,odkedy ju diagnostikovali mojmu otcovi.Choroba velmi rychlo progreduje.Otec za rok schudol 25 kil, je slaby a pohybuje sa uz len s pomocou bariel.Budem rada,ak sa podelite o to,ako to prebieha u vas,resp.vasich blizkych,ake metody terapie skusate.My sme uz skusili takmer vsetko.Aj alternativnu medicinu, aj liecitelov, ale bezuspesne.

ejlin

nefinka tak dnes som bola na eeg ci ako sa to vola a asi vraj karpalny syndrom:)))))))), injekcie, lieky, vraj to moze byt to, lebo robim 10h. denne za pc je to realne? ale dvojite mi vysvetlit nevie:( a ze spomalene pohyby mozu byt ,len tak, aj ked sa mi to nezda , vraj pohyb nemusi byt vzdy symetricky...???? budem dufat, ze ma pravdu.

nefinka

zo zaseknutého nervu určite nie, pri seknutom nerve je akurat tak strasná bolesť, tras a trpnutie nie..skus nerozmyslat nad tým tolko, lebo nakoniec si najdes tolko roznych bohvie ako strasných diagnoz, ze sa z toho zbláznis

nefinka

no zacviknutý nerv to nebude, to som mala velakrát, ale vies kolko je teraz kade-coho, mozno je to len daka neliecena hlupost..proste kym to nemas na papieri, tak sa snaz byt kludná

nefinka

hlavne sa snaz byt kludná, ja viem, že je to ťažké, ale aspon sa posnaz, oki? kým nedostanes na papieri potvrdené co ti je, furt to nemusí byt nakoniec nic vázne:)

ejlin

nefinka, mam uz aj termin. Lumbalka sa robi potom az nie? Na ptvrdenie, al. vyvratenie.

RNG o liekoch som nic nevedela, bola som rada, ze mi nieco dali po tak dlhej dobe, mala som petechie take rozsiahle, ze som nemohla ist ani von. A ked mi to konecne zabralo bola som rada.

nefinka

už máš termín na mri???a tú lumbálku ti nechcú spraviť??sa divím, že to tak dlhsie nikto neriesil z lekarov