Skúsenosti s HAK Novynette

lemaxa

užívam Novynette, teraz mám začať brať dalšie balenie,ale v 7-dňovej prestávke som krvácanie nemala. zatiaľ sa mi to ešte nestalo. nemá s tým niekto skúšenosť?

angelrari

ahojte..ja mam zaciatkom marca zacat brat HAK novynette, ale bojim sa prosim vas napiste mi kto mate s nou nejaku skusenost...dakujem.. :)

janka88

Chcela som sa opytat ake mate skusenosti s Novynette.ja som ju zacala brat len pred tromi dnami a bojim sa, aby som z toho dako velmi nepribrala a tak.

lina

Novynette užívam už tretí rok a som spokojná. sú spoľahlivé, znižujú mi menštruačné bolesti a aj skracujú menštruáciu. nemám pocit, že som náladová a schudla som odkedy ju užívam, čo mi nevadí...

jana2

Uzivala som tuto antikoncepciu tri mesiace, zmeny vahy som nespozorovala, ale zmeny nalad poriadne. Bola som velmi precitlivela, placliva, niekedy prehnane agresivna. Bolo to tak hrozne, ze som ich musela prestat uzivat.

mishka

dneska mi gynekologycka predpisala novynette. povedala som jej ze chcem lieky u kt sa mi nezvysi hmotnost takze po tom co si tu citam ze ste pribrali 20 kg a pod som dost z toho vystresovana akoze dufam, ze na mna to taky ucinok mat nebude :(((

jajkadu

Dakujem za radu ethel. Urobim to tak, ako mi povedala lekárka. Navyše som sa s ňou dohodla, že budúci mesiac po menštruácii prídem na vyšetrenie - a to znamená že ak mám dostať menzes, tak si musím urobiť 7-dňovú pauzu. Ešte raz ďakujem.